Συγχαρητήρια από την UEFA

Gazzetta team
Συγχαρητήρια από την UEFA

bet365

Οι υπεύθυνοι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έδωσαν συγχαρητήρια στον Αστέρα Τρίπολης, μετά το ματς με την Μπεσίκτας. Επιστρέφει ο Μάσα, αμφίβολος ο Ουσέρο.

Το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι για την φάση των ομίλων του Europa League, έδωσε την Πέμπτη το βράδυ ο Αστέρας Τρίπολης και στην σύσκεψη που ακολούθησε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» μόνο καλά λόγια άκουσαν οι άνθρωποι του από τους υπεύθυνους της UEFA.

Ο Κάρλος Νούνιεζ, η Ντέμοπρα Σίγουελ και η Τζοάνα Ντίος μοίρασαν συγχαρητήρια στους Αρκάδες για τον τρόπο που κατάφεραν να στήθούν οργανωτικά και σε επίπεδο υποδομών μέσα σε τρεις μήνες, ενώ εξέφρασαν το θαυμασμό τους για τον τρόπο που η ομάδα μπορεί πλέον να διοργανώσει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Αστέρα παρέδωσαν στους εκπροσώπους της UEFA αναμνηστικά δώρα και οι δύο πλευρές ευχήθηκαν να ξανασυναντηθούν τη νέα περίοδο, σε κάποια από τις διοργανώσεις της UEFA.

Και τώρα πρωτάθλημα

Από εκεί και πέρα, από την Πέμπτη το πρωί οι παίκτες του Αστέρα έστρεψαν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη.

Σε αυτά ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει τους Μπαντιμπανγκά, Κιτόκο, Τορμένα που συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους, ενώ αμφίβολος είναι ο Ουσέρο που ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και δεν προπονήθηκε.

Αντιθέτως, επιστρέφει ο Μάσα που εξέτισε την ποινή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα