Κοντά στην επιστροφή στην Άρσεναλ ο Ανρί!

Κοντά στην επιστροφή στην Άρσεναλ ο Ανρί!

Κώστας Ζάλιαρης
Κοντά στην επιστροφή στην Άρσεναλ ο Ανρί!

bet365

Κοινή επιθυμία των Βενγκέρ και Ανρί είναι να συνυπάρξουν στον πάγκο της Άρσεναλ και ο Γάλλος, πρώην φορ της ομάδας, άφησε να εννοηθεί ότι η επιστροφή είναι στα ... άμεσα σχέδιά του.

Ό,τι δεν πέτυχε στη θητεία του σαν ποδοσφαιριστής στους «κανονιέρηδες» θέλει να κάνει, τουλάχιστον σαν μέλος του τεχνικού τιμ και άμεσου βοηθού του Αλσατού κόουτς ο Τιερί Ανρί που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, σύντομα θα βάλει τέλος στην καριέρα του.

«Θέλω να βοηθήσω την αγαπημένη μου ομάδα να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ» ανέφερε ο Γάλλος επιθετικός των New York Red Bulls στην «Equipe», προσθέτοντας ότι:

«Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και δεδομένο ακόμα. Δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παραμείνω στο ποδόσφαιρο, είτε σαν παίκτης, είτε από κάποιο άλλο πόστο. Επίσης, δεδομένο είναι κάτι άλλο. Θέλω να δω την Άρσεναλ να πανηγυρίζει το Τσάμπιονς Λιγκ κι αν μου το επιτρέψουν θα βοηθήσω με χαρά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα