13 πράγματα για τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο

13 πράγματα για τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο

Νίκος Ρόλλας
13 πράγματα για τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο

bet365

Μπροστά στην αγαπημένη του Θύρα 13 θα αγωνίζεται ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και το Gazzetta.gr σας παρουσιάζει 13 πράγματα για αυτόν.

Λίγη ώρα πριν την σέντρα στην Μόσχα και στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ντιναμό, έγινε γνωστό πως η κουβέντα που είχε ο Λεωνίδας Βόκολος με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2017 κατέληξε σε συμφωνία. Κάτι που λίγο ως πολύ ήταν αναμενόμενο, καθώς ο 21χρονος αμυντικός δεν είχε κάτι άλλο στο μυαλό του, από το να μείνει στην ομάδα της καρδιάς του.

Ως φανατικός οπαδός του «τριφυλλιού» και παιδί της «13», το Gazzetta.gr σας παρουσιάζει 13 πράγματα για τον δυναμικό στόπερ, που θα παίζει μπροστά στο αγαπημένο του κοινό για ακόμη 2,5 χρόνια.

1. Έχει παραδεχθεί πως αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής, θα ήταν στο «πέταλο» της Θύρας 13 και θα τραγουδούσε μαζί τους για τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά έχει πει, στα πρώτα του ματς είχε ένα... θεματάκι με τον κόσμο, καθώς ξεχνιόταν και ενώ παιζόταν η μπάλα εκείνος χάζευε την εξέδρα.

2. Το «κολλητάρι» του μέσα στην ομάδα είναι ο Διαμαντής Χουχούμης. Μαζί ανέβηκαν τα... σκαλιά από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και είναι αχώριστοι στις αποστολές, αλλά και εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων. Όταν όμως φτάσει η ώρα του PlayStation η φιλία ξεχνιέται και οι μάχες είναι... ομηρικές.

3. Ο άνθρωπος στον οποίο οφείλει την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, είναι ο Κώστας Αντωνίου. Αυτός τον ανακάλυψε όταν έπαιζε στο Δερβένι και τον πήρε στην Παιανία. Μάλιστα τον πρώτο χρόνο για να πηγαίνει στις προπονήσεις, χρειαζόταν να κάνει με τον πατέρα του περίπου 280 χιλιόμετρα. Ευτυχώς από την επόμενη σεζόν ήταν εσώκλειστος στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

4. Πλέον έχει γεμίσει σχεδόν και τα δύο του χέρια με τατουάζ, όμως αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία για τον «Τριάντα» είναι το πρώτο που έκανε. Ποιο ήταν αυτό; Η ημερομηνία 30-9-2012. Την ημέρα δηλαδή που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον έριξε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στο οποίο πήρε και την πρώτη του συμμετοχή με τους «πράσινους».

5. Το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα είναι ο Κάρλες Πουγιόλ. Μπορεί βέβαια να μην του μοιάζει εμφανισιακά, αλλά το πάθος που βγάζουν και οι δύο εντός του αγωνιστικού χώρου και η αγάπη που έχουν για τις ομάδες τους, είναι η ίδια. Άλλωστε όπως έχει παραδεχθεί και ο ίδιος: «Προτιμώ να πεθάνω αλλά ο άλλος δεν θα με περάσει!»

6. Η πρώτη του συμμετοχή σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, δεν ήταν απλή υπόθεση, καθώς έγινε κόντρα στην Τότεναμ του Γκάρεθ Μπέιλ. Εκείνο το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου του 2012 έγινε ο νεότερος στόπερ που έχει αγωνιστεί ποτέ με την φανέλα του Παναθηναϊκού σε διεθνη διοργάνωση, ξεπερνώντας τον Γιάννη Γκούμα, τον Γιάννη Καλιτζάκη και τον Σωτήρη Κυργιάκο.

7. Τον Μάιο που μας πέρασε, παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη στην εφημερίδα «Η Πράσινη» όπου χαρακτήρισε το 0-3 επί του Ολυμπιακού στο Γ. Καραϊσκάκης «καλύτερο και από το σεξ». Μάλιστα το αιτιολόγησε, λέγοντας: «Ήταν η βραδιά που γίναμε άντρες στα μάτια όλων. Ήταν καλύτερο κι από σεξ! Σεξ κάνεις και τρεις φορές την ημέρα. Μπορείς να κάνεις και κάθε μέρα. Αυτό το 0-3 δεν γίνεται πάντα… Θα πάω στο youtube και θα πω “Κοίτα, κοίτα τι έγινε! Κοίτα πως πανηγύρισα εκεί μέσα, κοίτα τις μούρες τους”».

8. Έχει πάρει πρωταθλήματα σχεδόν με όλες τις ομάδες των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Με τους παίδες, με τους Έφηβους και με τους Νέους... Πλέον του λείπει ο τίτλος με την πρώτη ομάδα για να συμπληρωθεί το... καρέ. Η περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας επί του ΠΑΟΚ, ελπίζει να είναι απλά το... ζέσταμα για την μεγάλη κούπα που έρχεται.

9. Σαν παιδί της... 13, δεν ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο. Όποτε του το επιτρέπουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, πηγαίνει να δει και την ομάδα μπάσκετ. Ειδικά στα ευρωπαϊκά ματς.

10. Το περσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο τον σημάδεψε... Έχασε τον Μήτρογλου στο 90', με αποτέλεσμα ο επιθετικός του Ολυμπιακού να βρει την ευκαιρία, να σκοράρει και να χαρίσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Ο ίδιος δεν μπορούσε να... χωνέψει το πως έκανε ένα τέτοιο λάθος, με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα, μετά το τελευταίο σφύριγμα. Μαρινάκης και Μέντες πήγαν να τον παρηγορήσουν, αλλά εκείνος δεν έλεγε να ηρεμίσει.

11. Το παρατσούκλι που του έχουν βγάλει είναι «Νίντζα», καθώς στο πάθος θυμίζει πολύ τον μεγάλο Γιάννη Καλιτζάκη. Ο ίδιος βέβαια καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό, για αυτό και έχει δηλώσει: «Είναι βαρύ το προσωνύμιο αυτό αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι που να με ολοκληρώνει τόσο καλά».

12. Το αγαπημένα του συνθήματα είναι δύο. Το «χόρτο» και η σχιζοφρένεια, που ανήκουν στην κατηγορία των πιο ιστορικών των οπαδών του Παναθηναϊκού.

13. Στα επόμενα του γενέθλια, στις 3 Απριλίου, δεν θα μονοπωλήσει τις ευχές στο Κορωπί. Ο λόγος; Πλέον στην ομάδα υπάρχει και ο Σωτήρης Νίνης που έχει γεννηθεί την ίδια ημέρα, αλλά τρία χρόνια πριν από αυτόν.

Διάβασε αυτό προτού σχολιάσεις!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα