Τα κέρδη της ήττας του Παναθηναϊκού

Τα κέρδη της ήττας του Παναθηναϊκού

Νίκος Ρόλλας
Τα κέρδη της ήττας του Παναθηναϊκού

bet365

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχασε στην Μόσχα, μπορεί να προδόθηκε από την άμυνα του, όμως όπως αναλύει το gazzetta.gr, ο Γιάννης Αναστασίου έχει αρκετούς λόγους να αισιοδοξεί για τη συνέχεια.

Η ήττα του Παναθηναϊκού στην Μόσχα και ειδικά με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, άφησε μία πολύ πικρή... γεύση στους «πράσινους». Και όχι άδικα, καθώς σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα το «τριφύλλι» είχε και τις ευκαιρίες, αλλά και την δυνατότητα να φύγει με βαθμολογικό κέρδος από την Ρωσία, όμως η απουσία καθαρού... μυαλού στην άμυνα και τα ατομικά λάθη, στοίχισαν για ακόμη ένα ματς.

Παρ' όλα αυτά όμως, ο Γιάννης Αναστασίου έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας στις εγχώριες κυρίως διοργανώσεις (υπάρχει και το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του Europa League με την Εστορίλ, όπου η νίκη είναι μονόδρομος), καθώς πέρα από το αποτέλεσμα αν βάλει κανείς στην ζυγαριά τα θετικά και αρνητικά στοιχεία, τα πρώτα θα υπερισχύσουν.

Επέστρεψε... καυτός
Φυσικά το μεγαλύτερο και πιο ουσιαστικό χαρμόσυνο νέο, είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός στο πρώτο του ματς ως βασικός μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, έδειξε ανεπηρέαστος από την... περιπέτεια που πέρασε. Πέτυχε ένα παλικαρίσιο γκολ, ήταν μέσα σε όλες τις μονομαχίες, έδωσε μία ασίστ (έστω και αν δεν την εκμεταλλεύτηκε ο Μπαϊράμι) και γενικώς έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Κάνοντας έτσι τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να σκέφτονται πόσο διαφορετική θα μπορούσε να ήταν η εφετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας στους ομίλους του Europa League, αν δεν έλειπε από τα 4 πρώτα ματς.

Ανεβασμένος ο Μπούρμπος
Στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, έκανε ουσιαστικά το πρώτο καλό του παιχνίδι με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Στην Μόσχα, αν και είχε να αντιμετωπίσει τους πιο ποιοτικούς Ζιρκόφ, Βάινκερ και Μπίτνερ τα πήγε εξίσου καλά, ενώ όποτε χρειάστηκε έπαιξε και λίγο σκληρα, προκειμένου να κόψει τον αέρα των γηπεδούχων. Αντικαταστάθηκε όμως από τον Γιάννη Αναστασίου στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης, καθώς είχε ήδη μία κάρτα από το πρώτο μέρος, ενώ είχε δεχθεί και δύο παρατηρήσεις στην επανάληψη για σκληρά μαρκαρίσματα. Κάτι που έκανε τον τεχνικό των «πράσινων» να ανησυχεί για τυχόν αποβολή του, που θα άφηνε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.

Ο ρυθμός του Μπαϊράμι
Εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο ο Εμίρ Μπαϊράμι ψάχνει να βρει τα... πατήματά του, όμως κόντρα στην Ντιναμό έδειξε κάποια καλά δείγματα... Έβγαλε όλο το ματς, με εξαίρεση κάποια κενά διαστήματα στο δεύτερο μέρος βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ είχε πολλές κινήσεις στο παιχνίδι του και μία από αυτές λίγε έλειψε να τον χρίσει και σκόρερ, όμως άγνωστο πως έχασε την ευκαιρία να κάνει το 0-2 στην λήξη του πρώτου μέρους και να χρίσει τον Παναθηναϊκό ακλόνητο φαβορί για τη νίκη. Αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και αρχίζει να ανεβάζει την απόδοσή του, τα κέρδη για τους «πράσινους» θα είναι μεγάλα, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει λύσεις σε τρεις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα