Ρομπέρτο: «Ακόμα έχουμε πιθανότητες, μακάρι να κληθώ στην Εθνική»

Ρομπέρτο: «Ακόμα έχουμε πιθανότητες, μακάρι να κληθώ στην Εθνική»

Δημήτρης Τομαράς
Ρομπέρτο: «Ακόμα έχουμε πιθανότητες, μακάρι να κληθώ στην Εθνική»

bet365

O Ρομπέρτο πέρασε από ισπανική... ανάκριση στην μεικτή ζώνη του Βιθέντε Καλδερόν. Τι είπε για το ματς, τις ερυθρόλευκες πιθανότητες πρόκρισης, τον κόσμο της Ατλέτικο αλλά και την Εθνική Ισπανίας.

Ο Ρομπέρτο μίλησε στην συχνότητα του Es.radio τονίζοντας για:

Τον αγώνα με την Ατλέτικο: Τα πράγματα μας πήγαν άσχημα από την αρχή. Το παιχνίδι έγινε και περίπλοκο και πολύ δύσκολο μετά τα πρώτα γκολ που δεχθήκαμε. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο και αυτό φαίνεται.

Την επιστροφή του στο Βιθέντε Καλδερόν: Εάν εξαιρέσεις το αποτελεσμα ήταν θετικό για μένα η επιστροφή σε ένα γήπεδο που θεωρώ πως είναι σαν... σπίτι μου. Σίγουρα είναι μία χαρά να επιστρέφω.

Την αντιμετώπιση του κόσμου της Ατλέτικο: Η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου είναι σημαντική για μένα. Το πως με υποδέχθηκαν στο Βιθέντε Καλδερόν. Όμως στο τέλος αυτό δεν μπορούσε να αλλάξει την πολύ κακή νύχτα και το πολύ κακό αποτέλεσμα. Είναι κάτι που σου μένει.

Την ευρωπαϊκή συνέχεια του Ολυμπιακού: Ακόμα έχουμε πιθανοτητες. Δεν εξαρτάται πια από εμάς, όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την δουλειά μας και να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Την αναβολή και το πόσο επηρέασε και τα κρούσματα βίας σε διαιτητές: Δεν είναι καλό που δεν είχαμε ματς. Σίγουρα επηρέασε. Για τα φαινόμενα βίας δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζεται προς τα έξω. Είναι κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις και περιστάσεις.

Την Εθνική Ισπανίας: Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά και ίσως συμβεί μία μέρα. Μακάρι να γίνει και να έρθει η κλήση μου στην Εθνική. Είναι κάτι που το θέλω.

Ακόμα σε δηλώσεις του στο Radio Marca -όπου παραδέχθηκε το λάθος του στο πρώτο γκολ και το πως έπρεπε να διώξει διαφορετικά την μπάλα- είπε για:

Την ατμόσφαιρα και το ματς: Οι καλές βραδιές είναι αυτές που η ομάδα σου έχει καλό αποτέλεσμα. Χάσαμε, αλλά η αλήθεια είναι πως εισέπραξα την αγάπη του κόσμου και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Οι φίλαθλοι τραγουδούσαν 'ο Ρομπέρτο είναι ένας από μας' και τους ευχαριστώ. Από εκεί και πέρα εμείς ξέραμε ποια ομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Η Ατλέτικο είναι πανίσχυρη σε όλες τις γραμμές και δουλεύει πολύ καλά σαν σύνολο. Είναι πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσεις και αυτό φάνηκε από το αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα