Ο Πέτρος Κωστόπουλος για το «χάλι» του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη

Ο Πέτρος Κωστόπουλος για το «χάλι» του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη

Gazzetta team
Ο Πέτρος Κωστόπουλος για το «χάλι» του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη

bet365

Ναι, χάλια μαύρα ήταν ο Ολυμπιακός και εκτός φόρμας ήταν το βράδυ της Τετάρτης και ο Μίτσελ. Ο Ολυμπιακός είχε καμμία 10αριά χρόνια να κάνει τέτοια εμφάνιση στην Ευρώπη και θα μου πεις μετά από τόσο καιρό δικαιούται να κάνει μία τέτοια πατάτα.

Γράφει ο Πέτρος Κωστόπουλος...

Ομάδες όπως η Ρόμα και η Σάλκε αλλά και άλλες μεγάλες ομάδες τα προηγούμενα χρόνια έφαγαν 7αρα και πεντάρα αντίστοιχα μέσα στην έδρα τους. Ακόμα και η Ρεάλ έφαγε 4αρα από την Ντόρτμουντ. Όμως ήταν μία πάρα πολύ άσχημη βραδιά για τον γαύρο που έβλεπε ποδόσφαιρο στην τηλεόραση αλλά και για τον ανεξάρτητο φίλαθλο. Θλιβερή ομάδα χωρίς αρχή και τέλος. Όταν μετράς ένα (1!) σουτ στην εστία και αυτό στο 67' τότε να ευχαριστείς και τον Θεό που έφαγες μόνο 4.

Παραπάνω είπα πως ήταν και ο Μίτσελ χάλια χθες, τον οποίον προσωπικά τον θεωρώ πολύ καλό μάνατζερ-χειριστή παιχνιδιών. Βλέπει από το πρώτο πεντάλεπτο πως η Ατλέτικο παίζει από δεξιά πάνω στον Μαζουάκου. Σαν πολιορκημένος στο Μεσολόγγι ήταν ο πιτσιρικάς. Αυτό που όλοι οι παίκτες δήλωσαν μετά τον αγώνα πως ο Σιμενόνε τους είπε να παίζουν από δεξιά, το είδαν ακόμα και οι... τυφλοί. Παρ'όλα αυτά, ο Μίτσελ άφησε ανοχύρωτο τον Μαζουάκου και ο Αφελάι ή κάποιος από τα χαφ δεν κάλυπτε την πλευρά αυτή. Αν λάβουμε υπόψιν πως ο Μαζουάκου είναι ο κατεξοχήν επιθετικός μπακ του Ολυμπιακού καταλαβαίνουμε τι έγινε.

Διαβάστε τη συνέχεια του... ξεσπάσματος στο koolnews

Διάβασε αυτό προτού σχολιάσεις!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα