Gazzetta TV: Οι φίλοι της Νίκης Βόλου για την απόφαση πώλησης της ομάδας

Gazzetta TV: Οι φίλοι της Νίκης Βόλου για την απόφαση πώλησης της ομάδας

Gazzetta team
Gazzetta TV: Οι φίλοι της Νίκης Βόλου για την απόφαση πώλησης της ομάδας

bet365

Το Gazzetta TV σε συνεργασία με το TRT και τη δημοσιογράφο, Έλενα Οικονόμου, σας παρουσιάζει ένα ρεπορτάζ με τις αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών της Νίκης Βόλου για την απόφαση πώλησης της ομάδας.

Γράφει η Έλενα Οικονόμου

Η απόφαση του προέδρου της Νίκης Βόλου, Ανδρέα Πάτση να αποχωρήσει από την ομάδα βάζοντας πωλητήριο στην ΠΑΕ έναντι 600.000 ευρώ, όπως ήταν λογικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των οργανωμένων οπαδών του ιστορικού Συλλόγου.

Η κάμερα της ΤRT και του GAZZETTA TV επισκέφθηκε τη Νέα Ιωνία και τα γραφεία του BLUE CLUB Θ3 Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ ,στην οποία μίλησαν τα στελέχη του συνδέσμου της Νίκης Βόλου ,αποκαλύπτοντας τους λόγους για τους οποίους η ομάδα έφτασε σε αυτό το σημείο, ενώ δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν ως ανεπιθύμητο τον κ.Πάτση μετά και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Παρακολουθήστε τι δήλωσαν οι κ.κ. Νεκτάριος Αντωνίου(πρόεδρος) ,Απόστολος Βατσαρέας(μέλος) και Παντελής Μαστρογιάννης( γραμματέας) Δ.Σ. BLUE CLUB Π.ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ στην κάμερα της TRT και του GAZZETTA TV στο βίντεο που ακολουθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα