Απέρριψε τον... τεμπέλη Αγουέρο η Μπάγερν!

Κώστας Ζάλιαρης
Απέρριψε τον... τεμπέλη Αγουέρο η Μπάγερν!

bet365

Την ευκαιρία να πάρει τον Σέρχιο Αγουέρο, όταν ο Αργεντινός ήταν στην ηλικία των 17 ετών, έχασε η Μπάγερν Μονάχου, απορρίπτοντας τον αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι λόγω... τεμπελιάς!

Πίσω στο 2006, ο τότε γενικός διευθυντής των Βαυαρών, Ούλι Χένες, σε επικοινωνία που είχε με την Ιντεπεντιέτε για να εκφράσει το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Αγουέρο, άκουσε από τον σύλλογο της Αργεντινής πως θα απαιτούνταν περίπου 15 εκατ.ευρώ για την παραχώρησή του. Το ποσό θεωρήθηκε υπερβολικό, όμως, ο Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε πίεζε για να γίνει η μεταγραφή.

«Δεν πρόκειται να τον πάρουμε... κοψοχρονιά, αλλά είναι πολύ ταλαντούχος» έλεγε για να πείσει τους υπόλοιπους στη Μπάγερν ότι αξίζει να αποκτηθεί ο Αγουέρο.

Ο Χένες, ταξίδεψε στην Αργεντινή για να δει τον παίκτη από κοντά σε ματς της Ιντεπεντιέτε, όμως, δεν τον εντυπωσίασε καθόλου. «Την ώρα που οι άλλοι έκαναν ζέσταμα, αυτός... καθόταν ξαπλωμένος στο γρασίδι» ήταν τα λόγια του, με αποτέλεσμα να καταθέσει πρόταση 5 εκατ.ευρώ και φυσικά να απορριφθεί άμεσα από την ομάδα του Αγουέρο.

Εν έτει 2014, ο Αργεντινός θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών και το βράδυ της Τρίτης πέτυχε χατ-τρικ απέναντι στους Βαυαρούς κρατώντας τη Μάντσεστερ Σίτι... στη ζωή, όσον αφορά τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα