«Ζεστά ο Παναθηναϊκός για Μαυρία»

Νίκος Ρόλλας
«Ζεστά ο Παναθηναϊκός για Μαυρία»

bet365

Μπορεί ο Γκας Πογιέτ να μην γνωρίζει κάτι για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά η «Hartpool Mail» έχει άλλη άποψη για το μέλλον του Χάρη Μαυρία.

Εδώ και μερικές εβδομάδες το όνομα του Χάρη Μαυρία «παίζει» στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όμως το όλο θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη... Κάτι που αναγνώρισε και ο Γκας Πογιέτ με δηλώσεις του στην «Hartpool Mail», η οποία φιλοξένησε ρεπορτάζ για το μέλλον του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

«Υποθέτω ότι ο Χάρης θα ήθελε να παίζει. Μιλήσαμε νωρίτερα στην διάρκεια της σεζόν για τις επιλογές που υπάρχουν και τι θα γίνει. Πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Σάντερλαντ και συνέχισε αναφορικά με τον 21χρονο άσο: «Ήταν καταπληκτικός κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Έπαιξε σχεδόν παντού και ήταν πολύ ευχάριστο να τον βλέπεις. Το "σχήμα" όμως της ομάδας, οι παίκτες που μπορούν να παίξουν εκεί, αλλά και η καινούρια θέση του Κόνορ Γουίκμαν δεν βοήθησαν. Μετά υπήρχαν και οι Τζόνο και Μπάκλει στην θέση του ενώ επέστρεψε και ο Ρίκι Άλβαρεζ, με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνουν δύσκολα για αυτόν».

Στο συγκεκριμένο όμως θέμα τονίζεται από τις πρώτες του λέξεις το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον Παναθηναϊκό, ενώ αποκαλύπτει πως την περίπτωση του Χάρη Μαυρία είχε κοιτάξει και ομάδα από την Championship. Το ενδεχόμενο αυτό όμως δεν φαίνεται να συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες να πάρει σάρκα και... οστά.

Αντιθέτως, η «Hartpool Mail» αφήνει να εννοηθεί πως ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερες ελπίδες, καθώς μπορεί να λέει οτι ο Γκας Πογιέτ δεν έχει γνωρίζει κάτι σχετικά, αλλά όπως χαρακτηριστικά αναφέρει για τους «πράσινους», είναι «οι πιο ένθερμοι μνηστήρες»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα