Χουαφράν: «Για τη νίκη και στο Τορίνο»!

Δημήτρης Τομαράς
Χουαφράν: «Για τη νίκη και στο Τορίνο»!

bet365

Ο Χουανφράν τόνισε πως η βραδιά του 4-0 στην Μαδρίτη ήταν προσωπική δικαίωση για τον Μάντζουκιτς και έστειλε μήνυμα νίκης και για το ματς με Γιουβέντους. Τι είπαν οι άλλοι παίκτες της Ατλέτικο.

Χουανφράν: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα. Θέλουμε τη νίκη και στο Τορίνο. Θα πάμε και εκεί για τη νίκη. Επιθυμία μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Δεν θέλουμε να χάνουμε σε κανένα παιχνίδι. Το ματς αυτό ήταν μία δικαίωση για τον Μάντζουκιτς. Άξιζε μία τέτοια εμφάνιση για την σκληρή δουλειά που έχει κάνει όπως και όλη η ομάδα. Κοιτάζουμε κάθε μέρα το τι δουλειά κάνουμε. Την αξιολογούμε διαρκώς και μαχόμαστε και μαχόμαστε ξανά.

Ο Σιμεόνε δουλεύει πολύ καλά τα παιχνίδια. Μας τόνισε πως έπρεπε να κάνουμε επιθέσεις κυρίως από τα αριστερά. Μας είπε να κάνουμε επιθέσεις με τον Αρντά Τουράν, που είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και το κάναμε καλά. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Όσο για μένα έχω περάσει αρκετά χρόνια στο ποδόσφαιρο για να ξέρω το πως είναι να βρίσκεσαι στον πάγκο και μετά βασικός. Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς. Ελπίζω να παραμείνω έτσι και να κάνω υπερήφανους όσους με εμπιστεύονται».

Ραούλ Γκαρθία: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Θέλαμε τη νίκη. Τα καταφέραμε σκοράροντας αρκετά γκολ. Δουλέψαμε σκληρά για το ματς αυτό και μας βγήκε. Το πιο βασικό για την ομάδα είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε. Είναι πάντα δύσκολα στην σεζόν και το ξεκίνημά της αλλά στην πορεία αλλάζουν τα πράγματα. Εμείς δεν πάψαμε ποτέ να δουλεύουμε σκληρά και να βελτιωνόμαστε.

Ο Μάντζουκιτς αξίζει πολλά μπράβο όπως και όλη η ομάδα για την λειτουργία που είχε. Μετά την ήττα στην Ελλάδα έπρεπε να κερδίσουμε εδώ. Η πρωτιά στον όμιλό μας ήταν ο στόχος μας εξαρχής. Γνωρίζουμε το πόσο δύσκολα θα είναι για εμάς και στην Ιταλία αλλά σκοπεύουμε να κάνουμε και εκεί καλή δουλειά. Είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλό μας και ξέραμε το που να χτυπήσουμε. Όλοι δουλεύουμε ως ένα. Για την ομάδα. Εμένα δεν με νοιάζει να σκοράρω. Αρκεί να βοηθάω την ομάδα μου».

Αντουάν Γκριεζμάν: «Περίμενα έτσι ακριβώς την ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό. Με κατοχή της μπάλας, διαρκές πρέσινγκ και καλό ποδόσφαιρο. Πήγαμε πολύ καλά και αξίζαμε τη νίκη».

Χοσέ Χιμένες: «Ήταν όλα τρομερά. Το να παίζεις στο Βιθέντε Καλδερόν και το να κάνεις μία τέτοια εμφάνιση δεν συγκρίνεται με τίποτα. Βιώνω εξαιρετικές στιγμές. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την υποδοχή του προς το πρόσωπό μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα