Mίτσελ: «Θα στείλω από τώρα γράμμα στον Άγιο Βασίλη»

Δημήτρης Τομαράς
Mίτσελ: «Θα στείλω από τώρα γράμμα στον Άγιο Βασίλη»

bet365

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού δέχθηκε πρέσινγκ από τα μαδριλένικα και όχι μόνο media για δηλώσεις. Τι είπε για το ματς, τον όμιλο και τις αποδοκιμασίες προς εκείνον.

Ο Μίτσελ ξεκαθάρισε προς τους Ισπανούς δημοσιογράφους πως η ήττα ήταν πολύ βαριά και σκληρή και ότι η ευθύνη ήταν αποκλειστικά δική του. Επίσης πως η ομάδα του είχε μία πολύ κακή βραδιά στην Μαδρίτη. Ακόμα τόνισε για:

Τον αγώνα: Ήταν μία σκληρή και βαριά ήττα. Είχαμε μία πολύ κακή βραδιά και ευθύνομαι εγώ. Το σκορ και η αίσθηση που μας αφήνει η Ατλέτικο ως ομάδα δείχνουν από μόνα τους την πολύ μεγάλη δυσκολία ενός τέτοιους αγώνα και του γκρούπ. Μπορεί εμείς να έχουμε τρομερό ενθουσιασμό όμως ομάδες σαν την Ατλέτικο και την Γιουβέντους είναι άλλου επιπέδου.

Την κακή εικόνα της ομάδας του: Ίσως είχαμε περισσότερες καταστάσεις απ' όσες μπορούσαμε να ελέγξουμε. Δεν μπορώ να πω ότι τα δύο γκολ ήταν... δώρα από τους παίκτες μου επειδή κάποιοι σκέφτονται έτσι. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου ως τεχνικός.

Την κατάσταση στον όμιλο: Από το να καθόμαστε διαρκώς και να κάνουμε υπολογισμούς για την τελευταία αγωνιστική μέρα και το πόσο σημαντική είναι σκέφτομαι να στείλω από τώρα ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

Τις αποδοκιμασίες: Δεν με ενοχλούν και δεν με πειράζουν. Όμως δεν μου αρέσει καθόλου να ακούω για μέλη της οικογένειάς μου και ειδικά για τα πιο μικρά σε ηλικία.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα