Παναθηναϊκός: Μόνο αδιάφορος δεν είναι με τη Ντιναμό!

Παναθηναϊκός: Μόνο αδιάφορος δεν είναι με τη Ντιναμό!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μόνο αδιάφορος δεν είναι με τη Ντιναμό!

bet365

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει αποκλειστεί από την συνέχεια του Europa League, ωστόσο, έχει αρκετούς λόγους να ψάξει την νίκη απόψε κόντρα στην Ντιναμό Μόσχας(18:00-Ns1).

Η αποψινή μονομαχία στην Μόσχα για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην πανίσχυρη Ντιναμό μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά αλλά το «τριφύλλι» καλείται να παλέψει για το καλύτερο δυνατό, καθώς υπάρχουν λόγοι αρκετά σημαντικοί που μόνο αδιάφορος δεν του επιτρέπεται να παρουσιαστεί!

Πρώτος και... καλύτερος, η ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Παναθηναϊκός χάνει την καλύτερη του χρονιά της τελευταίας πενταετίας(2010-2011), με αποτέλεσμα να βυθίζεται στα χαμηλά στρώματα την αδυνάτων. Κάθε βαθμός, πλέον, είναι «χρυσάφι». Σε αντίθετη περίπτωση και εφόσον συνεχιστεί η... κατρακύλα, τότε οι «πράσινοι» θα κυνηγούν κάθε χρόνο ποδοσφαιρικές υπερβάσεις για την συμμετοχή τους σε ομίλους.

Από κει και πέρα, δεν πρέπει να λησμονούμε και το οικονομικό κομμάτι. Σε περίπτωση νίκης, ο σύλλογος καρπώνεται 200.000 ευρώ ως πριμ από την ΟΥΕΦΑ, ένα πόσο που για την σημερινή κατάσταση του συλλόγου έχει την σημασία του ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το γόητρο του ΠαναθηναΪκού που έχει «πληγωθεί» από τον μόλις ένα βαθμό σε τέσσερις αγωνιστικές!

Η τελευταία προπόνηση

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, κάτω από πολικές συνθήκες και -10 βαθμούς πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Ντιναμό. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας ενώ ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Πέτριτς, Κλωναρίδης και Μπούι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα