Πολικές συνθήκες για τον ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία (vid)

Πολικές συνθήκες για τον ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία (vid)

Gazzetta team
Πολικές συνθήκες για τον ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία (vid)

bet365

Σε μια θερμοκρασία κοντά στους -8 βαθμούς θα παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιναμό Μινκσ στην Λευκορωσία, για το Europa Legue (20:00, ΑΝΤ1).

Με το θερμόμετρο να δείχνει -8 και την υγρασία να ξεπερνά το 75% ο Δικέφαλος γυμνάστηκε στο Μινσκ για σχεδόν μία ώρα κάτω από ελαφρά χιονόπτωση. Ο Αγγελος Αναστασιάδης μετά το καθιερωμένο ζέσταμα με τρέξιμο, πάσες και 5-2 χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες και πραγματοποίησε οικογενειακό δίτερμα με σαφείς τακτικές οδηγίες για τον τρόπο ανάπτυξης κι εκτέλεσης των επιθέσεων τόσο από τον άξονα όσο κι από τα άκρα.

Ολοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν δίχως το παραμικρό πρόβλημα. Ο αγώνας της Πέμπτης δεν θα πραγματοποιηθεί στο Μινσκ, αλλά στο γήπεδο της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, 80 χιλιόμετρα μακριά, όπου διεξήχθη και η αναμέτρηση της Τρίτης (25.11) ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Λευκορωσίας και την Πόρτο για το Champions League.

Ο Αναστασιάδης φαίνεται να έχει καταλήξει στην ομάδα και με Γλύκο στο τέρμα, την άμυνα θα αποτελούν από δεξιά οι Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς και Ρατς, ενώ τριάδα στα χαφ θα είναι οι Κάτσε, Τζιόλης και Τζανδάρης.

Ο Σαλπιγγίδης θα παίξει στα δεξιά, ο Περέιρα, μάλλον αριστερά για να συγκλίνει προς τον άξονα και ο Αθανασιάδης, στην κορυφή της επίθεσης.

Διάβασε αυτό προτού σχολιάσεις!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα