Με το μυαλό στις μεταγραφές ο Βρύζας

Gazzetta team
Με το μυαλό στις μεταγραφές ο Βρύζας

bet365

Με το τηλέφωνο στο... αυτί είναι όλη την ώρα ο Ζήσης Βρύζας προκειμένου να διευθετήσει τα μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ ενόψει Ιανουαρίου.

Ο τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου», με την έγκριση φυσικά και του Άγγελου Αναστασιάδη, «τρέχει» για να καλύψει τις μεταγραφικές ανάγκες της ομάδας και δη τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν ξεχωρίσει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», ο Βρύζας παρ' ότι έχει ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Μινσκ, δεν αποκλείεται να κάνει ένα ταξίδι για να κλείσει τον παίκτη στον οποίο θα καταλήξει. Προτεραιότητα ως γνωστόν είναι αυτήν τη στιγμή η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού και ακολουθεί η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα