Βραδιά με... μάχες στο Champions League!

Βραδιά με... μάχες στο Champions League!

bet365

Οι χαμένοι... χάνονται και οι νικητές σφραγίζουν εισιτήριο για τους «16». Μεγάλες μάχες σε Μαδρίτη, Μάλμε, Σόφια, για το ρεκόρ η Ρεάλ, για το... φάρμακο η Αρσεναλ!

Νίκη στη Σουηδία θέλει η Γιουβέντους για να βρεθεί μια ανάσα από τους «16» της διοργάνωσης και ο Μαξ Αλέγκρι είναι σίγουρος για την επιτυχία. Βέβαια, η «Μεγάλη Κυρία» εκτός έδρας κολλάει και όλοι θυμούνται τον περσινό αποκλεισμό στην Τουρκία. Αλλωστε, η τελευταία εκτός έδρας νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν τον Φεβρουάριο του 2013. Ωστόσο, ο Αλεγκρι είναι αισιόδοξος «θέλουμε μόνο νίκη και πιστεύω ότι θα σκοράρει ο Τέβες, όπως έκανε και στον πρώτο αγώνα με την Μάλμε».

Στον αντίποδα, οι Σουηδοί θα παραταχθούν χωρίς άγχος, σύμμαχός του το... λασπωμένο τερέν και ο ενθουσιασμός. Θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μείνουν ζωντανοί στη μάχη της Ευρώπης. Μειονέκτημα για τη Μάλμε το γεγονός πως τελευταίο ματς ήταν στις 15 Νοεμβρίου, κι αυτό για το κύπελλο κόντρα στην αδύναμη, Χάλμια. «Αν παίξουμε όπως με την Ατλέτικο, τότε μπορούμε να πάρουμε την νίκη. Αν δει κάποιος το παιχνίδι, εμείς είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες», τόνισε ο Ρόζενμπεργκ, που όπως είπε χαρακτηριστικά «ακόμα πιστεύουμε πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ματσάρα στη Βουλγαρία

Ο χαμένος... χάνεται στο ουδέτερο «Vasil Levski», αφού Λουντογκόρετς και Λίβερπουλ παίζουν τα ρέστα τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Βούλγαροι έγραψαν ιστορία κόντρα στη Βασιλεία με την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση και κόντρα στους «κόκκινους» θέλουν να μείνουν ολοζώντανοι στο στόχο τους. Εξάλλου, με τρεις βαθμούς ισοβαθμούν με την ομάδα του Ρότζερς. Η Λίβερπουλ παίζει τη χρονιά της στη Βουλγαρία, δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας, με τον τεχνικό της να αισθάνεται έντονη πίεση έπειτα τα άσχημα διαδοχικά αποτελέσματα. Τρεις ήττες σερί στον όμιλο και μάλιστα χωρίς να σκοράρει.

Στη Σόφια δεν βρίσκεται ξανά ο Μάριο Μπαλοτέλι, αντίθετα ο Χέντερσον ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. «Τη σεβόμαστε πολύ. Το παιχνίδι στο Άνφιλντ ήταν πολύ δύσκολο. Είναι επιθετική ομάδα. Μερικές φορές τα αποτελέσματα ρίχνουν την αυτοπεποίθηση των παικτών μας, όμως όλοι ήρθαμε εδώ αποφασισμένοι να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη, πραγματοποιώντας καλύτερη εμφάνιση από τις προηγούμενες» τόνισε ο Βορειοριλανδός.

Για το ρεκόρ!

Να συνεχίσει το απόλυτο θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία φιλοξενείται στην Ελβετία από τη Βασιλεία. Οι Μαδριλένοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο ο Αντσελότι τόνισε πως υπάρχει το κίνητρο των 15 νικών! «Το πιο σημαντικό είναι να παίζεις καλά, δεν σκεφτόμαστε το ρεκόρ. Το ρεκόρ είναι σημαντικό, αλλά θα το φτάσουμε μόνο αν παίξουμε καλά και σωστά» είπε ο Ιταλός τεχνικός. Θυμίζουμε, πως σε περίπτωση νίκης, η «Βασίλισσα» φτάνει τις 15 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των Μουρίνιο, Μουνιόθ. Στον αντίποδα, η Βασιλεία με έξι βαθμούς είναι στη 2η θέση και ένα θετικό αποτέλεσμα θα την φέρει μια ανάσα από το όνειρο. Σύμμαχος η έδρα, μετρά τρεις διαδοχικές νίκες, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ!

Ο κερδισμένος... περνάει!

Νίκη και έφυγε για τους.... «16»! Η Λεβερκούζεν φιλοξενεί τη Μονακό και με τρίποντο εξασφαλίζει την πρωτιά της στον όμιλο, ενώ και ο βαθμός μπορεί να σφραγίσει το εισιτήριο. Οι «ασπιρίνες» επέστρεψαν στις νίκες στη Γερμανία, ενώ το θετικό είναι πως θα παρουσιαστούν κομπλέ, μιας και θα παίξουν ο αρχηγός Ρόλφες και ο και εξαιρετικός, Κάστρο.

Η Μονακό είναι η μοναδική ομάδα στον όμιλο που έχει κερδίσει τη Λεβερκούζεν, θέλει να το κάνει ξανά για να βρεθεί πιο κοντά στους «16. Εντός δεν πείθει, ωστόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ οι Μονεγάσκοι τα πάνε καλά, κι αποτελούν ένα συμπαγές σύνολο. «Πρέπει να μάθουν να είναι πειθαρχημένοι και να ξέρουν τις ανάγκες ενός ματς» σχολίασε ο Ζαρντίμ, ο οποίος θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Μπερμπάτοφ.

Μάχη στην Αγία Πετρούπολη

Η Ζενίτ υποδέχεται τη Μπενφίκα, ισοβαθμούν στους τέσσερις βαθμούς και ο χαμένος... χάνεται. Οι Ρώσοι αγνοούν το τρίποντο από την πρεμιέρα και το διπλό στην Πορτογαλία. Με νίκη κάνουν μεγάλο βήμα πρόκρισης και σύμμαχος θα είναι το τσουχτερό κρύο. «Ξέρουμε τις δυσκολίες του ματς και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, δεν χρειάζεται να μας το θυμίσει κανείς. Είμαστε συγκεντρωμένοι και πανέτοιμοι» σχολίασε ο Βίλας Μπόας.

Στον αντίποδα, η Μπενφίκα νίκησε τη Μονακό, μπήκε στο κόλπο και θέλει να κάνει την... υπέρβασ η στην Αγία Πετρούπολη. Εξάλλου, ακόμα ένας αποκλεισμός στη φάση των ομίλων θα ήταν καταστροφικός για την ομάδα «Πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε» είπε ο Ζεσούς.

Να αντέξει την... πίεση!

Μεγάλο ματς στο Λονδίνο, η Αρσεναλ υποδέχεται τη Ντόρτμουντ θέλει μόλις ένα βαθμό για να σφραγίσει την πρόκριση, αν και η νίκη θα ήταν το καλύτερο φάρμακο... Η ήττα από τη Γιουνάιτεντ έφερε γκρίνια, πίεση και κριτική στον Βενγκέρ. Το κλίμα είναι άσχημο και η γκάφα με το να μη δηλωθεί ο Ζιρού για το ματς το έκανε χειρότερο. Ο Βενγκέρ τόνισε πως αντέχει την πίεση και είναι έτοιμος να δώσει τη δική του μάχη. Πρόβλημα και με τον Γουίλσιρ, ο οποίος χάνει το ματς.

Η Ντόρτμουντ συνεχίζει να... τρελαίνει τους οπαδούς της, έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της κόντρα στην Πάντερμπορν και παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη. Στον όμιλο πάντως πάει... super, έχει προκριθεί ήδη, έχοντας το απόλυτο νικών. Βέβαια, στο Λονδίνο θα παρουσιαστεί χωρίς τον ηγέτη της, μιας και ο Ρόις θα επιστρέψει το 2015!

Στο άλλο ματς, Αντερλεχτ και Γαλατασαράι θα παίξουν για την 3η θέση. Οι Βέλγοι έχουν το πλεονέκτημα τους ενός βαθμού και με νίκη εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στο Γιουρόπα Λιγκ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα