Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν 3-2

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν 3-2

bet365

Ο Αγουέρο ήταν μία... Σίτι μόνος του και οδήγησε με χατ τρικ τους Πολίτες στη νίκη 3-2 επί της Μπάγερν, που έπαιζε από το 21' με 10 παίκτες.

Η Μπάγερν έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ και με 10 παίκτες. Παρόλα αυτά, οι Βαυαροί κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να βάλουν πολύ δύσκολα στη Σίτι, που βρέθηκε μία ανάσα από τον αποκλεισμό. Τελικά, ο Αγουέρο σκόραρε στην καθυστερήσεις για την ανατροπή των Άγγλων αυτή τη φορά, για να κάνει το 3-2 και να δώσει φιλί ζωής στους Πολίτες, που έπιασαν Ρόμα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας στους 5 βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως αναμενόταν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και οι παίκτες του Πελεγκρίνι προσπάθησαν με βαθιές μπαλιές να διασπάσουν την άμυνα των Βαυαρών. Με μία τέτοια τα κατάφεραν, όταν στο 21' ο Αγουέρο μπήκε στην περιοχή, ο Μπενάτια του έκανε το πέναλτι και ο διαιτητής Κράλοβετς έδειξε και την κόκκινη στον Μαροκινό. Ο Αργεντίνος ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0.

Όλα έδειχναν να έχουν πάρει το δρόμο τους, όμως ακόμη και με 10 οι παίκτες του Γκουαρδιόλα έβαλαν πολύ δύσκολα στους Άγγλους. Χωρίς να δημιουργήσουν φάσεις οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, όταν στο 40' ο Τσάμπι Αλόνσο με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Χαρτ, για να σκοράρει ανήμερα των 33ων γενεθλίων του! Βέβαια, η αμυντική συμπεριφορά των γηπεδούχων στο φάουλ ήταν – για ακόμη μία φορά στη σεζόν – παιδαριώδης... Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Πολίτες, η Μπάγερν πήρε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα! Στο 45' ο Μπόατενγκ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Λεβαντόφσκι πήδηξε ανάμεσα σε Κομπανί και Σανιά, για να στείλει με... κάποιον τρόπο τη μπάλα στα δίχτυα με τον ώμο!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους Νάβας (50') και Μίλνερ (52') να χάνουν τις πρώτες ευκαιρίες και τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές. Παρά την αρχική πίεση, οι παίκτες του Πελεγκρίνι δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το υψηλό τέμπο για μεγάλο διάστημα και το παιχνίδι κύλησε στη συνέχεια χωρίς πολλές φάσεις. Η επόμενη ευκαιρία χάθηκε στο 70' με τον Λάμπαρντ, ενώ σιγά-σιγά οι φιλοξενούμενοι έδειχναν σημάδια κόπωσης.

Τελικά, όλα κρίθηκαν στο τέλος, με τους κορυφαίους της Μπάγερν μέχρι εκείνο το σημείο Αλόνσο και Μπόατενγκ να κάνουν λάθη που οδήγησαν σε γκολ. Αρχικά, στο 85' ο Γιόβετιτς έκλεψε την μπάλα από τον Ισπανό, την άφησε στον Αγουέρο και εκείνος με κούρσα και άψογο πλασέ έκανε το 2-2! Στο 3' των καθυστερήσεων ο Αργεντίνος ολοκλήρωσε το χατ τρικ, όταν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπόατενγκ, για να μπει στην περιοχή και να κάνει το τελικό 3-2!

Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Σανιά (68' Σαμπαλέτα), Κομπανί, Μανγκαλά, Κλισί, Φερνάντο, Λάμπαρντ, Μίλνερ (66' Γιόβετιτς), Νάβας, Νασρί, Αγουέρο (90+4' Ντεμικέλις)

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Ραφίνια, Μπενάτια, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Ρόντε (25' Ντάντε), Αλόνσο, Χόιμπιεργκ, Ρόμπεν, Ριμπερί (81' Σβάινσταϊγκερ), Λεβαντόφσκι (84' Σακίρι)

Διάβασε αυτό προτού σχολιάσεις!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα