Παπαδόπουλος: «Υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Παπαδόπουλος: «Υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα»

bet365

Ο τεχνικός του Ηρακλή με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο αγκάλιασμα που υπάρχει από τον κόσμο στην ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι. Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε και για τον ενθουσιασμό που έχει ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Ο προπονητής του Γηραιού με δηλώσεις του στον «Arena fm» αρχικά αναφέρθηκε στην διακοπή του πρωταθλήματος που έβαλε την ομάδα του σε απραξία. «Είχαμε και το ρεπό ενδιάμεσα και είμαστε έναν μήνα χωρίς αγώνες. Είμαστε επαγγελματίες, η ομάδα φέρεται καλά στους παίκτες και μέσα από τις προπονήσεις προσπαθούμε να κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές σε καλό επίπεδο. Το θέμα είναι ότι δε ξέραμε τι γίνεται και δεν μπορούσαμε να παίξουμε φιλικά. Ευτυχώς το φιλικό με την Ξάνθη μας έκανε πολύ καλό. Οι συνθήκες είναι δύσκολες όμως προσαρμοστήκαμε σωστά».

Για την ομάδα που έχτισε τη φετινή χρονιά: «Είχα μια εικόνα από πέρυσι αλλά φέτος είχαμε την ευκαιρία να χτίσουμε την ομάδα όπως θέλουμε βάση αυτού που θέλει ο κόσμος. Κάναμε μια ομάδα που ευχαριστεί τον κόσμο και πετυχαίνει και τον στόχο της. Δεν μας προβλημάτισε το ότι δεν είχαμε αδειοδότηση γιατί πήραμε νεαρά παιδιά με ταλέντο και φιλοδοξίες. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά είναι ακόμα νωρίς και το θετικό κλίμα στην Ελλάδα μπορεί να ανατραπεί με ένα αποτέλεσμα. Στα φιλικά υπήρχε μια αμφισβήτηση. Η υπομονή και η δουλειά βγαίνει μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει αυτό. Πάντα όταν ξεκινάς κάτι θέλει χρόνο. Είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα και η αμφισβήτηση ήρθε από ανθρώπους που είχαν λόγους να την βγάλουν προς τα έξω. Ποτέ δεν ένιωσα πίεση από τον πρόεδρο και ήξερα πως η ομάδα χρειαζόταν 7-8 βδομάδες για να ετοιμαστεί».

Για την αναγνώριση που υπάρχει: «Στο μυαλό μου είχα να κάνω μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είναι καλό πως υπάρχει αναγνώριση και αυτό φοβίζει και τον αντίπαλο. Χρειαζόμαστε διάρκεια και θα μετρήσει αυτό που θα κάνουμε στο τέλος. Θέλουμε το αποτέλεσμα αλλά και την διάρκεια. Έχουμε παίξει μόνο 4 παιχνίδια όμως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους παίκτες. Κάθε αποτέλεσμα εξαρτάται μόνο από εμάς».

Για το επόμενο παιχνίδι του Ηρακλή: «Θα πάμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε. Θα αντιμετωπίσουμε κάποιες ειδικές συνθήκες όπως οι καθυστερήσεις και ο αργός ρυθμός όμως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Το αποτέλεσμα εξαρτάται σε κάθε παιχνίδι μόνο από εμάς και όχι τον αντίπαλο».

Για τον Λουκίνα: «Έναν καλό παίκτη που τον έχεις μελετήσει πρέπει να του παίρνεις το 100% και να δημιουργείς τις συνθήκες για να βγάλει το ταλέντο του. Ο Γιάννης μπήκε μέσα όταν ο Περόνε είχε πρόβλημα και ανταποκρίθηκε. Η ομάδα δείχνει πως έχει υγεία και βάθος. Είναι ευχάριστο για εμένα όλοι οι παίκτες να είναι σε καλή κατάσταση».

Για τον τραυματισμό του Περόνε: «Είχε ένα πρόβλημα στο πέλμα πριν από 2-3 βδομάδες. Αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ καλά. Κάποιους παίκτες είναι λογικό να τους προστατεύουμε για να είναι έτοιμοι για κάθε παιχνίδι».

Για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ: «Θα είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα. Θα πρωταγωνιστήσει η Λάρισα παρά τα προβλήματα, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Λαμία. Θεωρώ πως είμαστε η καλύτερη ομάδα και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για την διαχείριση που θα χρειαστεί η ομάδα στα αρνητικά αποτελέσματα: «Η διαχείριση έρχεται στην ήττα. Αν υπάρξει ήττα θα την αναλάβω εγώ χωρίς να γεμίσω τους παίκτες με πίεση».

Για την επικοινωνία του με τον Παπαθανασάκη: «Μιλάω με τον πρόεδρο συνέχεια, γνωρίζει τι γίνεται και είναι ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα. Τον περιμένουμε να έρθει στη Θεσσαλονίκη».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα