Τσάμπιονς Λιγκ Νέων: ΑΠΟΕΛ - Μπαρτσελόνα 2-3

Τσάμπιονς Λιγκ Νέων: ΑΠΟΕΛ - Μπαρτσελόνα 2-3

Νίκος Μαρούδας
Τσάμπιονς Λιγκ Νέων: ΑΠΟΕΛ - Μπαρτσελόνα 2-3

bet365

Αν και μέχρι το 76' ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, οι Νέοι του ΑΠΟΕΛ γνώρισαν τελικά την ήττα με 3-2 για το Τσάμπιονς Λιγκ Νέων.

Πολύ κοντά στην πιο ιστορική νίκη τους έφτασαν οι Νέοι του ΑΠΟΕΛ την Τρίτη κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι Κύπριοι, παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο, κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους μέχρι και το 76ο λεπτό όπου και... λύγισαν.

Ας πάρουμε τα πράγματα όπως από την αρχή. Η Μπαρτσελόνα κατάφερε στο 19' να ανοίξει το σκορ με τον Παντίγια μετά από ασίστ του Παλένσια, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τη δύναμη και γύρισαν το ματς κόντρα στην κάτοχο του τίτλου. Αρχικά στο 27' ο Χαραλάμπους βρήκε τον Χριστοδούλου και αυτός έκανε το 1-1, ενώ τρία λεπτά πριν την ανάπαυλα, στο 41', ο Κάλλης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του και την έστειλε στα αποδυτήρια μπροστά με 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να αμυνθεί ώστε να κρατήσει αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα. Η ομάδα του Σταύρου Γεωργίου τα πήγε πολύ καλά σε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού και παρά την πίεση της Μπάρτσα τα έβγαζε πέρα... Όλα αυτά όμως μέχρι το 76' όταν και οι Ισπανοί βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν.

Ο Κανταλαπιέδρα βρήκε τον Νάτχο και αυτός έφερε το παιχνίδι στα ίσα... Ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να κρατήσει το 2-2, το οποίο επίσης θα ήταν μια μεγάλη επιτυχία, καθώς η Μπαρτσελόνα καιγόταν για τη νίκη, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε... Στο 82' ο Παντίγια, πέρασε στον Κορεδέρα και αυτός διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για τους Καταλανούς, ενώ τρία λεπτά αργότερα οι Κύπριοι έμειναν και με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Χριστοδούλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΠΟΕΛ (U19): Παρασκευά, Ψάλτης, Καλλής, Αναστασίου, Αρετάς, Χαραλάμπους Α., Χριστοδούλου Γ., Χαραλάμπους Δ., Σιαπάνης, Χριστοδούλου Π., Παπακωνσταντίνου.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα