Ο Μίτσελ για το ματς με την Ατλέτικο (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μίτσελ για το ματς με την Ατλέτικο (vids)

bet365

Ο Μίτσελ μίλησε για τον... τελικό του Ολυμπιακού στο «Βιθέντε Καλντερόν» και το πως περιμένει να τον αντιμετωπίσουν οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης! «Μικρός την υποστήριζα, μετά έγινα Ρεάλ», είπε ο Ισπανός τεχνικός!

Αποφασισμένος και προετοιμασμένος ο Μίτσελ

Χωρίς κανέναν δισταγμό ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν. Αναφέρθηκε στην... προϊστορία του με την Ατλέτικο, την Ρεάλ καθώς και την μεγάλη μάχη που περιμένει την ομάδα του στο Βιθέντε Καλδερόν. Πιο συγκεκριμένα ο Μίτσελ επισήμανε για:

Το εάν θα υπάρξει απόκλιση ως την προετοιμασία της ομάδας του σε σχέση με το ματς με το Φάληρο: «Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Για εμάς η προετοιμασία είναι περίπου η ίδια. Συνήθως προετοιμάζουμε τα παιχνίδια με την ίδια τακτική εντός και εκτός έδρας. Δεν υπάρχουν διαφορές στην προετοιμασία μας ανάμεσα στα δύο παιχνίδια. Είμαστε συγκεντρωμένοι στα δυνατά μας σημεία».

Την... υποδοχή του στην Ισπανία: «Δεν είναι μυστικό πως παλαιότερα ήμουν Ατλέτικο Μαδρίτης και έβλεπα τους αγώνες της και ότι μετά υπήρξα Ρεάλ. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Όταν ήμουν νέο παιδί ήμουν οπαδός της Ατλέτικο. Τώρα είμαι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης».

Τον Ρομπέρτο και το εάν θα μπορούσε να παίξει στην Ατλέτικο και την Εθνική Ισπανίας τόνισε: «Μπορείτε να ρωτήσετε τον Σιμεόνε ή τον Ντελ Μπόσκε. Για μένα είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Ένας εξαιρετικός γκολκίπερ».

Το τι περιμένει στο γήπεδο και το εάν θα φορέσει... ωτασπίδες: «Το παράξενο θα ήταν να με υποδεχθούν με λουλούδια και αγκαλιές. Γνωρίζω πολύ καλά πως στην κερκίδα της Ατλέτικο θα υποστηρίξουν την ομάδα τους με δύναμη. Εγώ είμαι προετοιμασμένος».

Την δουλειά του Σιμεόνε για την οποία ο Μίτσελ τόνισε πως είναι περιττό το να μπει στην διαδικασία να την σχολιάσει και να την κρίνει: «Οι στατιστικές και οι αριθμοί είναι υπέρ του. Δεν έχουν... ταβάνι όλα όσα μπορεί να πετύχει. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα είναι κάπως διαφορετικές φέτος, αλλά για κανέναν δεν είναι εύκολο να παίξει με την Ατλέτικο Μαδρίτης».

Το πως είναι ο Ολυμπιακός λόγω της διακοπής: «Είχαμε λίγο χρόνο να δουλέψουμε όλοι μαζί. Μας έλλειπαν 12 διεθνείς. Αφιερώσαμε την τελευταία εβδομάδα για την προετοιμασία αυτού του αγώνα, δίχως να ψάχνουμε δικαιολογίες».

Τον Ρομπέρτο και τις ικανότητές του και το επίπεδο στην διοργάνωση: «Το Τσάμπιονς Λιγκ μας επιτρέπει να πλησιάσουμε το υψηλό επίπεδο των αντιπάλων μας. Στο πρώτο ματς είχαμε μιλήσει για αποτελεσματικότητα. Με την Γιουβέντους ξαναδείξαμε τέτοια ικανότητα, αν και εκεί δεν έφτασε η αποτελεσματικότητά μας. Όμως προσπαθούμε να είμαστε κοντά σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε στα χαρτιά να συγκριθούμε με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά μέσα στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε να την αντιμετωπίσουμε με τα δικά μας όπλα».

Το ποιόν παίκτη της Ατλέτικο μπορεί να ήθελε στον Ολυμπιακό: «Αυτόν που είχαμε μαζί μας στο αεροπλάνο... (σ.σ. εννοεί τον Ρομπέρτο). Μου αρέσουν οι δικοί μας παίκτες. Δεν έχω παράπονο. Βέβαια εάν είχαμε αύριο τον Κόκε ή τον Αρντά δεν θα είχαμε πρόβλημα (σ.σ. γέλια)». .

Η σιγουριά και η πίστη του Αφελάι

Ο Ιμπραϊμ Αφελάι ήταν τελικώς ο παίκτης που εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό και όχι ο Αλμπέρτο Μποτία, όπως είχε προγραμματιστεί στην αρχή. Ο Ολλανδός άσος είπε για:

Την αναμέτρηση με την Ατλέτικο: «Το πιο σημαντικό για εμάς θα είναι να παίξουμε όπως στα προηγούμενα ματς. Να αγωνιστούμε με το ίδιο πνεύμα και στιλ. Θα είναι η καλύτερη λύση και επιλογή για εμάς».

Την απραξία των 17 ημερών και το πόσο μπορεί να επηρεάσει τον Ολυμπιακό: «Δεν το πιστεύω ότι θα επηρεαστούμε από αυτό. Εμείς έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή. Έναν τεχνικό που μας ετοιμάζει πολύ καλά. Δεν νομίζω πως θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα».

Το Βιθέντε Καλδερόν και τις δυσκολίες του ματς: «Η αλήθεια είναι ότι το περιβάλλον εδώ είναι εντυπωσιακό και πιεστικό. Όμως εμείς αν παίξουμε όπως στο πρώτο ματς με την Ατλέτικο ή όπως κάναμε κόντρα στην Γιουβέντους νομίζω ότι θα έχουμε τύχη».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα