Μίτσελ: «Μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα στην Μαδρίτη»

Gazzetta team
Μίτσελ: «Μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα στην Μαδρίτη»

bet365

Αισιόδοξος δήλωσε ο Μίτσελ σχετικά με το ματς με την Ατλέτικο, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τόσο για τους Μαδριλένους, όσο και για τους δικούς του παίκτες.

Συνέντευξη στην «Αs» παραχώρησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, ο οποίος αποθέωσε τον Αντσελότι, ενώ φυσικά μίλησε και για το κρίσιμο μας με την Ατλέτικο.

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, θα χρειαστούμε... γερό στομάχι για το παιχνίδι με την Ατλέτικο» τόνισε, ενώ χαρακτήρισε τους Μαδριλένους μία πάρα πολύ καλή ομάδα.

Όπως είπε, όμως «εμείς παραμένουμε αισιόδοξοι και θα τα δώσουμε όλα για ένα καλό αποτέλεσμα στο Βιθέντε Καλδερόν. Μετά την κλήρωση, λίγοι μας πίστεψαν, εμείς όμως με την πορεία μας αποδείξαμε ποιοι είμαστε και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτό».

Παράλληλα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε και για τα δυνατά σημεία της Ατλέτικο, μεταξύ των οποίων ο Κόκε που «είναι πολύτιμος παίκτης, τεράστιας αξίας», ενώ και ο Μάτζουκιτς βοηθάει πολύ, αφού «η άμυνα και η πίεση του επιθετικού είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για μία ομάδα και το κάνει ιδανικά».

Βέβαια, ο Μίτσελ δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα δικά του «όπλα», με τον Ισπανό να... στάζει μέλι για τον Αφελάι, υπενθυμίζοντας και την επιστροφή του στην Εθνική Ολλανδίας, κάτι που δείχνει πως έχει ανεβάσει και πάλι στροφές.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην εμπειρία και τον επαγγελματισμό του Αμπιντάλ, που αν και είναι 35 χρονών, είναι ο πρώτος που φτάνει στην προπόνηση.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα