Τζελέπης: «Όλοι μαζί»

Gazzetta team
Τζελέπης: «Όλοι μαζί»

bet365

Ο νέος αντιπρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Δημήτρης Τζελέπης, τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρχει κοινή γραμμή από όλες τις ΠΑΕ για το καλό του συνεταιρισμού και ότι δεν θα πρέπει να στέκονται στο παρελθόν του Γιώργου Μποροβήλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για:

-τις ψήφους των ομάδων-μελών: «Απείχε ο ΠΑΟΚ. Οπότε δεν υπερψήφισε ή δεν καταψήφισε. Υπάρχουν τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της Λίγκας. Ο κύριος Μποροβήλος πήρε 13 θετικές και νομίζω ότι εγώ πήρα 14 θετικές. Οπότε πρόκειται για μικρή διαφορά. Η Ξάνθη απείχε, καθώς είχε ενημερώσει ότι θα στήριζε μόνο ιδιοκτήτη ή μεγαλομέτοχο».

-την αντιπαράθεση Αλαφούζου-Μπάκου: «Συμβαίνουν αυτά σε αρκετά συμβούλια και διαρκούν περίπου ένα λεπτό και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων λήγει το θέμα. Ο κύριος που είναι μέτοχος στον Αστέρα Μπάκος στήριξε την επιλογή του κυρίου Μποροβήλου, αλλά δεν χρειάζεται να σταθούμε πολύ σε αυτό το συμβάν».

-τα όσα ανέφερε ο Παναθηναϊκός για το νέο πρόεδρο, Γιώργο Μποροβήλο, με αφορμή το ματς της Ριζούπολης: «Δεν πρέπει το παρελθόν ενός ανθρώπου να χαρακτηρίζει το παρών και το μέλλον του. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για το καλό του συνεταιρισμού διότι ο δρόμος είναι μονόδρομος. Δεν πρέπει τα πρόσωπα να παίξουν τόσο μεγάλο ρόλο, αλλά οι κοινές αποφάσεις για το καλό του συνεταιρισμού. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα επουλωθούν οι πληγές. Ο δρόμος είναι… μονόδρομος. Πρέπει να κοιτάξουμε το καλό του αθλήματος και να γυρίσουμε σελίδα».

-την αναβολή της προηγούμενης αγωνιστικής και τυχόν λάθη που μπορεί να έγιναν: «Σημειώθηκαν λάθη και υπήρξε πολύ κακή συνεννόηση. Με μεγαλύτερη συνεννόηση θα μπορούσαμε να παίξουμε και το προηγούμενο σαββατοκύριακο. Έγιναν κινήσεις που καθυστέρησαν την επανέναρξη, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε».

-το πώς βλέπει την κατάσταση στον πρωτάθλημα μας και αν είναι τόσο άσχημη όσο φαίνεται: «Αυτό που αντιλήφθηκα είναι ότι το κλίμα είναι αρκετά βαρύ. Κατάλαβα ότι δεν είμαστε στο σωστό δρόμο. Πρέπει να κινούμαστε όλοι μαζί για το κοινό συμφέρον του συνεταιρισμού. Είδαμε ότι υπήρξε συναίνεση ώστε να βρεθεί λύση για το θέμα του Πανιώνιου και του ΟΦΗ. Μόνο ο ΟΦΗ καταψήφισε στο συγκεκριμένο θέμα και θεωρώ ότι υπήρξε ομοφωνία, διότι και ο ΟΦΗ ουσιαστικά συμφώνησε, αλλά ήταν αντίθετος με τις ημερομηνίες».

- την αντίδραση της ΕΠΟ και τα όσα συνέβησαν στα γραφεία της οικογένειας Σπάθα, ανέφερε: «Δεν έχω προλάβει να ενημερωθώ, διότι ταξίδευα και πριν λίγο έφθασα στο γραφείο μου και δεν μπορώ να τοποθετηθώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα