Αθανασιάδης: «Θέλουμε την πρόκριση στο Europa League»

Αθανασιάδης: «Θέλουμε την πρόκριση στο Europa League»

Απόστολος Παγώνης
Αθανασιάδης: «Θέλουμε την πρόκριση στο Europa League»

bet365

Ο Στέφανος Αθανασιάδης με δηλώσεις του στάθηκε στο παιχνίδι με την Ντινάμο και στο τσουχτερό κρύο που επικρατεί στην Λευκορωσία. Όπως επίσης στην διακοπή του Πρωταθλήματος, αλλά και στα συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της βράβευση του με τον τίτλο «Best Goal» από τους φιλάθλους της ομάδας, αρχικά αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Πέμπτης (27/11) λέγοντας τα εξής: «Εμείς θέλουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα στο επόμενο παιχνίδι και την επόμενη φορά αν είμαστε εμείς οι δύο πάλι εδώ να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και να έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League».
Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Εμείς οι παίκτες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, απλά περιμένουμε τις αποφάσεις. Αυτό που θέλουμε εμείς και όλες οι ομάδες είναι να γίνει το πρωτάθλημα κανονικά. Τώρα αν δεν γίνει, δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι γι' αυτό. Εμείς οι Έλληνες είμαστε συνηθισμένοι, οι ξένοι, όμως, μας ρωτούν γιατί δεν παίζουμε και δεν ξέρουμε να τους απαντήσουμε, απλώς περιμένουμε».
Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που περιμένουν τον ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έχει απανωτά παιχνίδια μπροστά της. Είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους και ελπίζω να παραμείνουμε έτσι. Μακάρι να έχουμε πολλά παιχνίδια κατά την διάρκεια της σεζόν».
Για τις διαφορές που θα έχει το παιχνίδι της Πέμπτης (27/11) με την Ντινάμο Μινσκ, σε σχέση με το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων: «Στο πρώτο παιχνίδι μπήκε ένα αυτογκόλ, μετά έφυγε το άγχος και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ελπίζω να πιάσουμε την ίδια απόδοση».
Για το τσουχτερό κρύο που θα επικρατεί στη Λευκορωσία: «Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα. Είχαμε παίξει κάτω απ' αυτές τις συνθήκες και με την ΤΣΣΚΑ. Είναι δύσκολο στην αρχή, μέχρι να προσαρμοστείς, αλλά μετά συνηθίζεις. Ελπίζω να προσαρμοστούμε γρήγορα και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα