Δεν σταμάτησε για αυτόγραφα ο Ρονάλντο (vid)

Δεν σταμάτησε για αυτόγραφα ο Ρονάλντο (vid)

Gazzetta team
Δεν σταμάτησε για αυτόγραφα ο Ρονάλντο (vid)

bet365

Ενώ ο Χεσέ Ροντρίγκεζ σταμάτησε για να υπογράψει αυτόγραφα ο Ρονάλντο όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά δυσανασχέτησε με τον συμπαίκτη του που του έκλεινε τον δρόμο.

Μία κρύο, μία ζέστη είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Εκεί που κάνει μια κίνηση που «γλυκαίνει» τον κόσμο εκεί δείχνει έναν πιο αλαζονικό χαρακτήρα του. Όπως χθες το μεσημέρι όταν και οι παίκτες της Ρεάλ αποχωρούσαν από το προπονητικό κέντρο της «βασίλισσας» ο Χεσέ Ροντρίγκες σταμάτησε να υπογράψει κάποια αυτόγραφα στον κόσμο που είχε μαζευτεί και περίμενε καρτερικά τους «αστέρες» της ομάδας.

Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Ρονάλντο με το πολυτελές αυτοκίνητο του και όχι μόνο δεν θέλησε να χαρίσει λίγο χαρά στους φιλάθλους της ομάδας του δυσανασχέτησε και με τον συμπαίκτη του που είχε σταματήσει κάνοντας μια χειρονομία με τον χέρι. Με τα «φεγγάρια» του φαίνεται πως είναι Ρονάλντο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα