Δεν ψάχνει... εκδίκηση ο Ντι Ματέο (pics)

Δεν ψάχνει... εκδίκηση ο Ντι Ματέο (pics)

bet365

Αντιμέτωπος με την Τσέλσι έρχεται ο ΝτιΜατέο, που τονίζει πως κοιτάει μπροστά και δε ψάχνει... εκδίκηση από τους «μπλε».

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο, αφού ο Ιταλός προπονητής καλείται να έρθει αντιμέτωπος με την Τσέλσι, ομάδα-ορόσημο στην καριέρα του, τόσο ως παίκτης, όσο και σαν προπονητής.

Αυτός ήταν, άλλωστε, που την οδήγησε στην μεγαλύτερη στιγμή της, όταν τον Μάιο του 2012 σήκωσε την κούπα με τα μεγάλα αυτιά, την πρώτη και μοναδική στην ιστορία των «μπλε».

Παρόλα αυτά, η συνέχεια δεν ήταν τόσο ευχάριστη, αφού λίγους μήνες αργότερα οδηγήθηκε στην έξοδο, αφού πρώτα είχε προλάβει να αποκλειστεί από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που πρώτη φορά συμβαίνει σε κάτοχο!

Όπως και να έχει, ο Ντι Ματέο κρατάει τις καλές στιγμές και όπως τονίζει λίγες ώρες πριν από την μεγάλη αναμέτρηση: «δεν μου αρέσει να κοιτάω πίσω, δεν είναι στον χαρακτήρα μου.

Δεν θέλω εκδίκηση, ούτε έχω χρόνο να ασχολούμαι με το παρελθόν. Έχω περάσει υπέροχα χρόνια στην Τσέλσι, ακόμα έχω φίλους εκεί, μερικοί εκ των οποίων και ποδοσφαιριστές του συλλόγου».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα