Τελειώνει από νωρίς με μεταγραφές η ΑΕΚ

Τελειώνει από νωρίς με μεταγραφές η ΑΕΚ

Gazzetta team
Τελειώνει από νωρίς με μεταγραφές η ΑΕΚ

bet365

Να έχει κλείσει τουλάχιστον δύο μεταγραφές από τα μέσα Δεκεμβρίου, έχει αποφασίσει η ΑΕΚ με τους Βραζιλιάνους Αλεξάντρο, Λούκα και Ροντρίγκο Πιμπάο να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν εντοπίσει τους παίκτες που τους ενδιαφέρουν από το ταξίδι που έκανε προ ημερών ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία. Ήδη τα ονόματα των Λούκα (Κρισιούμα) και Αλεξάντρο (Πόντε Πρέτα), έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όμως όπως αναφέρει η «Ώρα για Σπορ» οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στα υπόψιν τους και τον Ροντρίγκο Πιμπάο της Αμέρικα Νατάλ.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός είναι από τους ποδοσφαιριστές που σημείωσε στο μπλοκάκι του ο Μιλοβάνοβιτς και φαίνεται πως η περίπτωσή του είναι σε συνάρτηση με αυτήν του Λούκα, μιας και αγωνίζονται στην ίδια θέση. Σύμφωνα πάντως με το εν λόγω δημοσίευμα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να τελειώνουν από νωρίς με τα μεταγραφικά, σκοπεύοντας να έχουν ήδη κλείσει δύο ποδοσφαιριστές μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, σχεδόν δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα