Κωνσταντίνου: «Προσωπικοί λόγοι το "όχι" του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντίνου: «Προσωπικοί λόγοι το "όχι" του Παναθηναϊκού»

Gazzetta team
Κωνσταντίνου: «Προσωπικοί λόγοι το "όχι" του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε για την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην ψηφίσει τον Μποροβήλο, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» δεν έχουν πρόβλημα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τόνισε μετά την συνεδρίασε της Σούπερ Λιγκ, πως οι λόγοι της αρνητικής στάσης του «τριφυλλιού» στην ψήφιση του Γιώργου Μποροβήλου ως προέδρου της Λίγκας, ήταν προσωπικοί και όχι κάποιο πρόβλημα με τον Αστέρα Τρίπολης...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο και καλό κουράγιο. Αρχίζει μια νέα περίοδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να αρχίσει να βελτιώνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Νομίζω πως θα δούμε ένα άλλο ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι που ανέλαβαν ξέρουν το άθλημα, ξέρουν πως πρέπει να παίζεται μέσα στο γήπεδο. Είναι άνθρωποι που είτε είναι πρόεδροι, είτε ιδιοκτήτες.

Δεν σημαίνει τίποτα ότι ο Παναθηναϊκός διαφώνησε. Δεν σημαίνει πως θέλουμε να μην πετύχει η νέα διοίκηση. Ήταν προσωπικοί οι λόγοι για τους οποίους ο κ. Αλαφούζος τάχθηκε αρνητικά στην υποψηφιότητα Μποροβήλου.

Η νέα διοίκηση κάλεσε τον Ντάλας να έρθει να μας πει γιατί παραιτήθηκε. Αυτό που μας ενδιαφέρει όλους είναι να καλυτερέψει η διαιτησία και να παρουσιάσει άλλο πρόσωπο. Όμως πρέπει και οι ομάδες να παρουσιάσουν άλλο πρόσωπο μέσα στο γήπεδο και μαζί με τον κόσμο να βελτιωθεί η κατάσταση».

Για την επίθεση σε βάρος του Σπάθα: «Αυτού του είδους οι ενέργειες είναι καταδικαστέες απ' όλους. Δεν ξέρω περισσότερα, δεν συζητήσαμε στο Συμβούλιο γι' αυτό το περιστατικό. Είναι ένα μεμονωμένο γεγονός. Αυτά θέλουμε να αποφύγουμε στο μέλλον.

Ο Παναθηναϊκός κατακρίνει την επίθεση στον κ. Ζωγράφο. Για τις σχέσεις του κ. Μαρινάκη με τον κ. Μελισσανίδη δεν έχουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα