«Ντιέγο Ρέγιες για Ολυμπιακό» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
«Ντιέγο Ρέγιες για Ολυμπιακό» (vids)

bet365

O Ντιέγο Ρέγιες σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία αποχωρεί από την Πόρτο τον Γενάρη με τους δύο πιθανούς του προορισμούς να είναι οι Ολυμπιακός και Αϊντχόφεν.

Ο 22χρονος Μεξικανός διεθνής παίζει ως σέντερ μπακ και αμυντικό χαφ. Με βάση πληροφόρηση από την Ιβηρική ο Ντιέγο Ρέγιες θα αποχωρήσει από την Πόρτο την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Με την μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Οι Πορτογάλοι διαρρέουν πως υπάρχουν δύο ομάδες που είναι πιθανό να κλείσει. Η μία είναι ο Ολυμπιακός και η άλλη η Αϊντχόφεν. Ο Ρέγιες έχει ύψος 1.89 μέτρα και συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το 2018. Πριν την Πόρτο ήταν στην Β' ομάδα της. Το 2013 προωθήθηκε στους μεγάλους της Πόρτο και ενώ η προηγούμενή του ομάδα στο Μεξικό ήταν η Κλαμπ Αμέρικα. Πρόκειται επίσης για βασικό και σχεδόν αναντικατάστατο στέλεχος στην Εθνική Μεξικού. Και όλα αυτά και ενώ μένει να ξεκαθαριστεί οριστικά το τι ακριβώς θα συμβεί με τον Ερίκ Αμπιντάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα