Μποροβήλος: «Δεν λύθηκαν τα προβλήματα αλλά υπάρχει πιο καλή διάθεση»

Δημήτρης Τομαράς
Μποροβήλος: «Δεν λύθηκαν τα προβλήματα αλλά υπάρχει πιο καλή διάθεση»

bet365

Ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε για την... επόμενη ημέρα στην Σούπερ Λιγκ επισημαίνοντας πως υπάρχει πια πιο καλή διάθεση.

O νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ τόνισε μετά το τέλος του Δ.Σ. της Δευτέρας: «Αναλαμβάνουμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, το γνωρίζουμε. Πρέπει το ποδόσφαιρο να κάνει βήματα προόδου. Εύκολα γκρεμίζεις αλλά δύσκολα φτιάχνεις. Δεν είναι έργο του ενός ή των δύο. Χρειάζεται συναίνεση για να έχει κέρδος το ποδόσφαιρο. Σιγά σιγά θα τα κάνουμε πράξη με συνεργασία και καλή θέληση για να κάνουνε την μπάλα το λαοφιλέστερο άθλημα για τον Έλληνα και να φέρουμε τον κόσμο στα γήπεδα. Να κοιτάξουμε όλοι μαζί το ποδόσφαιρο και όχι το συμφέρον του ενός. Θα δώσουμε αγώνα με τις θέσεις μας και τον αγώνα μας.

Πρέπει να υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με ΕΠΟ και όλους τους υπόλοιπους Δεν λύθηκαν σήμερα τα προβλήματα, αλλά υπάρχει πια μια καλή διάθεση. Χωρίς τέτοια διάθεση και πρόθεση δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Μετά την κοινή ομόφωνη ανακοίνωση, η ΕΠΟ θα άρει την απόφασή της και αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουμε ποδόσφαιρο. Είναι στη βάση προηγούμενης ανακοίνωσης του ΠΑΟΚ εκείνη που θα εκδοθεί. Δεν έχω υπόψη το περιστατικό σε βάρος του κυρίου Σπάθα και δεν μπορώ να πάρω θέση. Προσωπικά είμαι ευτυχής που με εμπιστεύτηκαν 13 ομάδες και το μόνο που μπορώ να δηλώσω πως Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι μεγάλες ομάδες».

Ο καινούριος αντιπρόεδρος, Δημήτρης Τζελέπης, τόνισε από την μεριά του για την συνέχεια στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας καθώς και για τα υπάρχοντα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με δεδομένο τις δύο αναβολές που είχε φέτος η πρώτη τη τάξει κατηγορία: «Όπως είπε και ο πρόεδρος κύριος Μποροβήλος το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του. Έχουμε αναλάβει μεγάλη ευθύνη, αλλά θα πρέπει να υπάρξει συναίνεση ώστε να φέρουμε πίσω τους ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα που υπηρετούμε. Και για να προχωρήσουμε, οι λύσεις θα πρέπει να είναι κοινές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα