«Ακόμα... παίζεται η επιστροφή Κόκε»

«Ακόμα... παίζεται η επιστροφή Κόκε»

Gazzetta team
«Ακόμα... παίζεται η επιστροφή Κόκε»

bet365

Το ενδιαφέρον του Άρη για τον Κόκε, σχολίασε ο αδερφός και μάνατζέρ του, Χοσέ Κοντρέρας, που τόνισε πως είναι ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του Σέρχιο στην Θεσσαλονίκη.

Πιθανή χαρακτήρισε την επιστροφή του Σέρχιο Κόκε στον Άρη, ο αδερφός και μάνατζέρ του Χοσέ Κοντρέρας, που μίλησε στον «Arena FM» για την παρουσία του πρώην επιθετικού των «κιτρινόμαυρων» στην Ινδία, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Για το που βρίσκεται ο Σέρχιο Κόκε:

«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ινδία, σε 4 ώρες έχει ένα πολύ σημαντικό πιχνίδι και θέλει να το κερδίσει».

Για την πιθανότητα ο Κόκε να γυρίσει στον Άρη:

«Ο Άρης είναι πάντα μια περίπτωση για τον Σέρχιο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ο Σέρχιο πάντα αγαπάει τον Άρη, την Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη αλλά δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Λίγκα της Ινδίας, είναι από τους καλύτερους παίκτες και περνάει πολύ καλά».

Για το αν θα βρεθεί ο Κόκε στη Θεσσαλονίκη μέσα στη βδομάδα:

«Αυτό είναι αδύνατο. Έχει παιχνίδια κάθε 4 μέρες και το πρωτάθλημα τελειώνει στις 20 Δεκεμβρίου. Υπάρχει περίπτωση να έρθω εγώ για να μιλήσω αλλά όχι αυτή την βδομάδα. Το μοναδικό σίγουρο είναι πως ο Σέρχιο Κόκε αγαπάει τον Άρη και η πιθανότητα να γυρίσει υπάρχει πάντα».

Για το αν μπορεί να έρθει ο Κόκε στον Άρη της τρίτης κατηγορίας:

« Υπάρχει αυτή η πιθανότητα και ποτέ δεν την έχει αποκλείσει».

Για τις οικονομικές εκκρεμότητες του Κόκε από το παρελθόν:

«Υπήρχε αυτό το πρόβλημα που όμως έχει ξεπεραστεί (σ.σ άσχετα με την θέση του η ΦΙΦΑ έχει επιδικάσει 710.000 ευρώ στον ΑΡΗ). Η προηγούμενη διοίκηση ήταν ένα χάος όμως λύθηκε το πρόβλημα και πλέον ούτε ο Κόκε χρωστάει στον Άρη ούτε ο Άρης στον Κόκε».

Για το τι σημαίνει ο Άρης:

«Τόσο για τον Σέρχιο όσο και για εμένα είναι ένα πάθος και η ζωή ολόκληρη. Όλα αυτά τα χρόνια στην Θεσσαλονίκη περάσαμε θαυμάσια. Ο Κόκε πάντως θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια του στον Άρη».

Για το πότε υπάρχει η πιθανότητα να έρθει η Θεσσαλονίκη:

«Είναι πιθανό να έρθω περίπου σε 15 μέρες».

Για το αν είχε επαφές με ανθρώπους του Άρη:

«Ναι είχα επαφές και μιλήσαμε για την πιθανότητα να επιστρέψει ο Σέρχιο».

Για το πόσες πιθανότητες υπάρχουν να γυρίσει ο Κόκε:

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Παίζει στην Ινδία, είναι καλά και πληρώνεται καλά. Το πρωτάθλημα στην Ινδία έχει πολύ καλούς παίκτες από την Ευρώπη. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψει ο Σέρχιο στον Άρη και εξαρτάται και από την προσφορά που θα του γίνει».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα