Συγχαρητήρια από Δέλλα

Συγχαρητήρια από Δέλλα

Gazzetta team
Συγχαρητήρια από Δέλλα

bet365

Στην προπόνηση της Δευτέρας (24/11) ο Τραϊανός Δέλλας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά τους επισήμανε κιόλας ότι δεν πρέπει να χαλαρώνουν. Συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα ο Σοϊλέδης, θεραπεία ο Μάνταλος.

Φυσικά και η φιλική νίκη επί του Παναθηναϊκού ικανοποίησε τους πάντες στην ΑΕΚ. Ο Τραϊανός Δέλλας συνεχάρη τους παίκτες του, ενώ παράλληλα τους είπε ότι θα πρέπει να μην χαλαρώνουν διότι όταν αυτό συνέβη ήρθαν και τα γκολ από τους «πράσινους».

Στην ομιλία του, προς τους παίκτες, είπε ο τεχνικός της Ενωσης:

«Μπράβο για τη νίκη σας, αλλά να ξέρετε πως δεν γίναμε καλύτερη ομάδα μετά από μια νίκη σε φιλικό. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ήμασταν χαμένοι. Βέβαια, συνήλθαμε στην πορεία, βάλαμε κάτω τη μπάλα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Αποδείξαμε ότι αν είμαστε σοβαροί κανένας δεν μπορεί να μας νικήσει. Σε κάθε αγώνα, όμως, πρέπει να μπαίνουμε δυνατά και στα δύο ημίχρονα γιατί κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει ακόμα και αν είσαι μπροστά στο σκορ με 2 ή 3-0. Είδατε τι έγινε όταν μπήκαμε χαλαρά και δεχθήκαμε δύο τέρματα σε δέκα λεπτά», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της Δευτέρας, ο Άρης Σοϊλέδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος που έχει υποστεί διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής ξεκίνησε θεραπεία.

Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη στις 10:00.

 

Τελευταία Νέα