Oλυμπιακός: Με... πυραυλοκίνητο κέντρο στη Μαδρίτη!

Oλυμπιακός: Με... πυραυλοκίνητο κέντρο στη Μαδρίτη!

Gazzetta team
Oλυμπιακός: Με... πυραυλοκίνητο κέντρο στη Μαδρίτη!

bet365

Το κέντρο στο ματς με την Γιουβέντους τα πήγε εξαιρετικά και ο Μίτσελ, λογικά, θα πάει στην Μαδρίτη έχοντας στα αρχικά του πλάνα Μανιάτη, Μιλιβόγιεβιτς και Ντινγκά.

Σήμερα το πρωί (24/11), θα πραγματοποιηθεί στο Ρέντη η τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση του Ολυμπιακού και στη συνέχεια θα γίνει γνωστή η αποστολή που θα πετάξει αύριο (25/11) για τη Μαδρίτη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ατλέτικο για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σε ένα ματς όπου έστω ένας βαθμός του ανοίγει διάπλατα το δρόμο για τη φάση των «16». Αν τα καταφέρει θα μιλάμε για τη δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση των πρωταθλητών Ελλάδας από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μόνο που φέτος θα περάσει από ένα γκρουπ - φωτιά, όπου συμμετέχουν ο πρωταθλητής Ισπανίας, ο πρωταθλητής Ελλάδας και ο πρωταθλητής Σουηδίας.

Ο Μίτσελ - και όχι μόνο - γνωρίζουν τι έφταιξε στο Τορίνο και δεν ήρθε έστω το «Χ». Επίσης ξέρουν ακόμη καλύτερα τι πρέπει να προσέξουν το βράδυ της Τετάρτης (26/11) για να πετύχουν το στόχο τους. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι... μανούλα στο ψηλό παιχνίδι. Εξάλλου. με κεφαλιά έβαλε το γκολ στο «Καρααϊσκάκης» ο Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος εν τέλει θα είναι στη διάθεση του Σιμεόνε.

Οι «κολτσονέρος», επίσης είναι πολύ δυνατοί από το κέντρο και μπροστά και ο Ισπανός τεχνικός θα χρειαστεί ένα κέντρο που θα «τρώει» την μπάλα. Στη σημερινή προπόνηση θα δει αρκετά ο Ισπανός τεχνικός, όπως για παράδειγμα σε τι κατάσταση είναι ο Ντινγκά, ο οποίος είναι και η τελευταία μονάδα από τους διεθνείς που επέστρεψε στην ομάδα. Ο Ντινγκά πήρε τις απαραίτητες ανάσες και δεν θα έχει πρόβλημα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Όσο για τους άλλους δύο που θα τον πλαισιώνουν, οι Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Γιάννης Μανιάτης δύσκολα δεν θα ξεκινήσουν.

Εξάλλου, όπως σας έχουμε γράψει πρόσφατα στο gazzetta.gr ο Σέρβος τρέχει πιο πολύ απ' όλους με τον αρχηγό της ομάδας να είναι το απόλυτο στήριγμά του στην... εξόντωση των χιλιομέτρων. Ο Σέρβος είναι στην 11η θέση της λίστας με τους παίκτες που έχουν τρέξει πιο πολύ. Συγκεκριμένα έχει 48.386 μέτρα, έχοντας αγωνιστεί 360 λεπτά - χωρίς τις καθυστερήσεις! Όσο για το Μανιάτη, έχει 41.024 μέτρα σε 353 λεπτά. Για τον Ντινγκά δεν χρειάζεται ιδιαίτερη μνεία στο τι λύσεις μπορεί να δώσει στο ανασταλτικό τομέα. Σε 4 ματς έχει παίξει 245 λεπτά και έχει διανύσει 29.759 μέτρα. Φυσικά και στα hightlights του το γκολ στη «Juventus Arena».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα