Μπόκα Τζούνιορς - Ιντεπεντιέντε 3-1

Gazzetta team
Μπόκα Τζούνιορς - Ιντεπεντιέντε 3-1

bet365

Ποιός βιάστηκε να την ξεγράψει; Η Μπόκα Τζούνιορς έκοψε τον... αέρα της Ιντεπεντιέντε, κερδίζοντάς την με 3-1 και διατήρησε τις μαθηματικές της ελπίδες για τον τίτλο.

Η ομάδα του Ροδόλφο Αρουαμπαρένα, έδειξε από νωρίς ότι δεν αστειεύεται και πήρε το προβάδισμα μόλις στο 5' με τον Ζόναθαν Καλέρι, που έκλεψε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και πλάσαρε σε κενή εστία. Η Ιντεπεντιέντε αντέδρασε με το ωραίο σουτ του Πισάνο στο 54', αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Η αποβολή του Μπεγιόκ (57'), έδωσε αριθμητικό πλεονέκτημα στη Μπόκα και ο Καλέρι το εκμεταλλεύτηκε γράφοντας το 2-1 στο 71', μετά από βαθιά μπαλιά του Καρίσο, πλασάροντας και πάλι σε κενή εστία. Ο Καρίσο έφτιαξε και το τρίτο γκολ στο 89', όταν με σέντρα από δεξιά, βρήκε τον Ζιλιότι, που νίκησε τον Ροδρίγκες.



Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα