Η μεγάλη προσπάθεια του Κονταξή για επιστροφή

Η μεγάλη προσπάθεια του Κονταξή για επιστροφή

Δημήτρης Τομαράς
Η μεγάλη προσπάθεια του Κονταξή για επιστροφή

bet365

Δύο εβδομάδες παραμονής σε ένα από κορυφαία κέντρα αποκαστάστασης στην Ιταλία έκλεισε ο Δημήτρης Κονταξής που θέλει να γυρίσει απολύτως υγιής στις υποχρεώσεις στον Ατρόμητο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου έχει σταθεί ιδιαίτερα άτυχος στο ξεκίνημα της καριέρας του καθώς έχει υποστεί δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς και ισάριθμες εγχειρίσεις από τον Νίκο Πισκοπάκη. Ο Κονταξής κάνει καθημερινά συνεδρίες στο Isokinetic Medical Group που έχει κεντρική έδρα την Μπολόνια 4 ώρες το πρωί και 3,5 το απόγευμα. Ενδιάμεσα μεταφέρεται με αυτοκίνητο του κέντρου στο ξενοδοχείο για φαγητό και ξεκούραση.

Πλέον έχει περάσει στην φάση εκείνη που χρησιμοποιεί μηχανήματα για την απορρόφηση της φλεγμονής και δουλεύει στην ενδυνάμωση σε ειδικό μηχάνημα μέχρι του σημείου που δεν ενοχλείται το τραύμα του. Σε μόνιμη βάση βρίσκονται δίπλα του ο γιατρός του Κυριάκος Τράπαλης και ο φυσιοθεραπευτής Giovanni La Rosa που τον έχουν αναλάβει αποκλειστικά. Ο Κονταξής θα παραμείνει ακόμη για δύο εβδομάδες στο Isokinetic Medical Group για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα