Νίκη με Επισκοπή ο Εργοτέλης

Δημήτρης Τομαράς
Νίκη με Επισκοπή ο Εργοτέλης

bet365

Ο Εργοτέλης πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Επισκοπής στο 2ο χρονικά φιλικό του για την Κυριακή.

Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν με 2-0 την Επισκοπή σε φιλικό που έγινε στο βοηθητικό του Παγκρητίου. Ο καιρός πάντως δεν ήταν... σύμμαχος καθώς είχε και βροχή και κρύο την ώρα του ματς. Σκόρερ ήταν οι Γιούσουφ στο 50' και Στογιάνοβιτς στο 86' και ενώ δοκάρι είχαν ο Νόσκοβιτς στο 60' και ο Χαντί στο 75'. Ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε και ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ20, όπως τους Σηφάκη, Γεωργαντόπουλο και Βογιατζή.

Το φιλμ:

5' Σουτ του Μπρούνο, μπλόκαρε τη μπάλα ο Γουναρίδης.

8' Μακρινό σουτ του Μπογκντάνοφ, μπλόκαρε δύσκολα ο Γουναρίδης.

15' Πλασέ του Γιούσουφ από το ύψος του πέναλτι, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

24' Σέντρα του Χαντί για τον Γιούσουφ, ο οποίος έκανε το πλασέ στην κίνηση και η μπάλα έσκασε στο έδαφος και κατέληξε άουτ, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

40' Έπειτα από ωραία συνεργασία των παικτών μας, ο Μπρούνο από αριστερά έκανε την πάσα για τον Μπογκντάνοφ, αλλά το πλασέ στην κίνηση του δεύτερου κατέληξε άουτ.

43' Δυνατό σουτ του Μπογκντάνοφ, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κελαϊδής.

47' Πλασέ του Μπρούνο, απέκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ ο Κελαϊδής.

48' Έπειτα από έξυπνη εκτέλεση κόρνερ του Μπογκντάνοφ, ο Λυκογιάνης έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

50’ 1-0 για τον Εργοτέλη. Ο Μπρούνο έκλεψε την μπάλα και έδωσε κάθετα για τον Γιούσουφ, ο οποίος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

57' Κεφαλιά του Νόσκοβιτς έπειτα από σέντρα του Τζανακάκη, μπλόκαρε την μπάλα ο Κελαϊδής.

58' Πολύ δυνατό σουτ του Γκέντσογλου έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

60' Δοκάρι για την ομάδα του Εργοτέλη. Ο Νόσκοβιτς με δυνατό σουτ προσπάθησε να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

75' Δεύτερο δοκάρι για τους Ηρακλειώτες. Με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Χαντί έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί της Επισκοπής.

82' Σουτ του Μπογκντάνοφ, η μπάλα κατέληξε άουτ.

86' 2-0. Ο Γιούσουφ έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου και έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια έστρωσε στον Στογιάνοβιτς, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 2-0.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης: Τσέρνι (55' Δερμιτζάκης), Λυκογιάννης, Γιοβάνοβιτς, Σηφάκης (76' Βογιατζής), Τζανακάκης, Μπογκντάνοφ, Γκέντσογλου, Χαντί (76' Στογιάννοβιτς), Γιούσουφ, Μπρούνο και Νόσκοβιτς (76' Γεωργαντόπουλος).

Επισκοπή: Γουναρίδης (30' Κελαηδής, 60' Νικηφόρος), Τζανάκης (60' Μανουσάκης), Λάμπρου (46' Λιονάκης), Μαραθιανός (80' Νεντιάι), Μποτωνάκης (46' Βουρβαχάκης), Πυθαρούλης, Βιγιαφάνε, Βελονάκης, Δουμάνης (45' Τριχάκης), Νικόλτσης (46' Δρακάκης) και Πετράκος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα