Καμία ανησυχία για Κατίδη, Καλτσά

Καμία ανησυχία για Κατίδη, Καλτσά

Νίκος Τσιώκος
Καμία ανησυχία για Κατίδη, Καλτσά

bet365

Στη Βέροια δεν ανησυχούν για τους Κατίδη, Καλτσά, με τον πρώτο να έχει σπάσει δάχτυλο στο δεξί χέρι και να του τοποθετείται ειδικός νάρθηκας.

Το φιλικό με τον Αιγιανιακό περιελάμβανε το καλό δεύτερο μέρος, όπου η Βέροια, ανέβασε ταχύτητα για να φτάσει στη νίκη, αλλά και δύο τραυματισμούς. Ο λόγος για τους Γιώργο Κατίδη και Νίκο Καλτσά, για τους οποίους δεν υπάρχει ανησυχία στο... στρατόπεδο του συλλόγου της Ημαθίας.

Ο πρώτος έσπασε το δάχτυλό του στο δεξί χέρι και του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας, όμως θα είναι έτοιμος για το επόμενο ματς του πρωταθλήματος, που σύμφωνα με το τωρινό πρόγραμμα είναι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Από την πλευρά του, ο Καλτσάς δεν έχει κάτι το ανησυχητικό και βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Χοσέ Γκρανέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα