Με το... σπαθί του θέση βασικού ο Σηφάκης

Δημήτρης Τομαράς
Με το... σπαθί του θέση βασικού ο Σηφάκης

bet365

O Μιχάλης Σηφάκης έχει πάρει φανέλα βασικού στον Λεβαδειακό παρουσιάζοντας το πιο καλό και αξιόπιστο πρόσωπο από κάθε άλλον κίπερ που χρησιμοποιήθηκε φέτος.

Δεν είναι πρωτόγνωρο ομάδες της Σούπερ Λιγκ να επιδίδονται σε δοκιμές τερματοφυλάκων στις πρώτες αγωνιστικές ειδικά όταν υπάρχουν αρκετές επιλογές. Έτσι και ο Λεβαδειακός. Ξεκίνησε με βασικό τον Στρατηλάτη, συνέχισε με τον Πρζιρόβσκι που έμελλε να μην συνεχίσει στην ομάδα και καθιέρωσε εν τέλει ως βασικό τον Σηφάκη.

Ο έμπειρος διεθνής πορτιέρο έδειξε από την πρώτη στιγμή την ποιότητα και την εμπειρία του σε σχέση με τους άλλους διαθέσιμους γκολκίπερ. Ο Στρατηλάτης παίζοντας από την 1η έως την 4η αγωνιστική δέχθηκε έξι τέρματα. Ο Πρζιρόβσκι ως βασικός στον αγώνα με την Κέρκυρα δέχθηκε τρία στην 5η αγωνιστική. Ο Σηφάκης ξεκίνησε να αγωνίζεται στην 7η και μέχρι την 10η έχει δεχθεί μόνο δύο τέρματα.

Συνέπεσε μάλιστα και σε μία περίοδο όπου ο Λεβαδειακός παίρνει και σερί αποτελέσματα. Είναι δεδομένο πως οι αριθμοί του είναι καλύτεροι από κάθε άλλον κίπερ φέτος στους Βοιωτούς και πως εφόσον συνεχίσει έτσι θα μείνει μέχρι... τέλους στο αρχικό σχήμα. Είναι εξάλλου ο μοναδικός που κράτησε ανέπαφη την εστία του για δύο σερί αγώνες! Δείτε παρακάτω τα παιχνίδια των τριών τερματοφυλάκων των Βοιωτών που χρησιμοποιήθηκαν φέτος:

Στρατηλάτης

1η αγωνιστική: 1-1 με Παναθηναϊκό

2η αγωνιστική: 2-1 ήττα με Αστέρα

3η αγωνιστική: 1-1 με Πανθρακικό

4η αγωνιστική: 2-0 ήττα με Ξάνθη

Πρζιρόβσκι

5η αγωνιστική: 3-2 ήττα με Κέρκυρα

Σηφάκης

7η αγωνιστική: 2-1 ήττα από Βέροια

8η αγωνιστική: 1-0 νίκη με Πανιώνιο

9η αγωνιστική: 0-0 με Καλλονή

10η αγωνιστική: 0-0 με Πλατανιά

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα