Όταν ο Μίτσελ σκόραρε κατά του Σιμεόνε (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Όταν ο Μίτσελ σκόραρε κατά του Σιμεόνε (vids)

bet365

Ο Μίτσελ θα βρεθεί αντίπαλος με τον Σιμεόνε για 11η φορά. Δείτε σε βίντεο γκολ του νυν προπονητή του Ολυμπιακού κατά των ομάδων του τεχνικού της Ατλέτικο.

Όπως σας έχουμε αναφέρει και χθες οι δύο αντίπαλοι τεχνικοί έχουν κοντραριστεί ως ποδοσφαιριστές συνολικά 7 φορές, με τον Μίτσελ να υπερτερεί κατά κράτος του Σιμενόνε έχοντας 5 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα. Από μέρους της και η ιστοσελίδα του Ολυμπιακού έκανε θέμα για την... κόντρα των δύο. Πιο αναλυτικά τα παιχνίδια:

Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης 2-0 (19/12/1992)

Αυτή είναι η πρώτη και τελευταία ήττα του Μίτσελ, από τον Σιμεόνε. Η Σεβίλλη είχε στο ρόστερ της παίκτες όπως ο Μαραντόνα, ο Σούκερ και άλλοι πολλοί και πήρε τη νίκη για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε αγώνα που έγινε στο «Σάντσες Πιθχουάν». Το τελικό 2-0 διαμόρφωσαν ο Σούκερ στο 38' και ο Μάρκος στο 89'. Ο Μίτσελ αποβλήθηκε στο 70' με κόκκινη κάρτα.

Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλλη 5-0 (23/05/1993)

Το δεύτερο ματς που βρέθηκαν ως αντιμέτωποι οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν στον αγώνα του δεύτερου γύρου στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Η Ρεάλ Μαδρίτης διέσυρε την αντίπαλό της με 5-0, με τον Μίτσελ να πετυχαίνει στο 32' ένα εκπληκτικό γκολ, με σουτ από πολλά μέτρα μακριά, το οποίο πήγε στο «Γ» της αντίπαλης εστίας.

Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλλη 0-0 (12/12/1993)

Η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ισπανίας, την σεζόν 1993-1994 έφερε την πρώτη και μοναδική ισοπαλία των δύο νυν τεχνικών, κατά την περίοδο που ήταν ακόμα ποδοσφαιριστές. Η αναμέτρηση του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα, με τους Μίτσελ αλλά και τον βοηθό προπονητή της ομάδας του Ολυμπιακού, Αλκόρτα να αγωνίζονται όλο το 90λεπτο κόντρα στην παρέα του Σιμενόνε, ο οποίος έπαιξε τον ίδιο χρόνο.

Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1 (17/04/1994)

Μίτσελ και Αλκόρτα ξεκίνησαν εκ νέου βασικοί, στη νίκη με 0-1 της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην παρέα του Σιμεόνε στην Σεβίλλη, ο οποίος ήταν επίσης στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού παραχώρησε την θέση του στον Ραμίς στο 75', ενώ το γκολ της νίκης για την «βασίλισσα» σημειώθηκε από τον Ζαμοράνο δύο λεπτά νωρίτερα.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 4-2 (05/11/1994)

Το 1994 ο Σιμεόνε πήρε μεταγραφή για την Ατλέτικο Μαδρίτης και η «κόντρα» των δύο ανδρών εντός των γηπέδων, συνεχίστηκε στο πλαίσιο του μεγάλου ντέρμπι της Μαδρίτης. Το πρώτο ματς, υπό τις νέες συνθήκες, έγινε στις 5 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, όπου η Ρεάλ επικράτησε με 4-2 της Ατλέτικο, με τους Μίτσελ και Σιμεόνε να σκοράρουν από ένα γκολ ο καθένας, με πέναλτι, ενώ και ο Αλκόρτα αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0 (18/11/1995)

Με τον Αλκόρτα στην βασική της ενδεκάδα και τον Μίτσελ να μπαίνει ως αλλαγή στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, η Ρεάλ επικράτησε με 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης, χάρις σε γκολ του Ραούλ στο 9'.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 (30/03/1996)

Στο τελευταίο ματς όπου οι δύο νυν τεχνικοί ήταν αντίπαλοι εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, η Ρεάλ έφυγε από το «Βιθέντε Καλδερόν» με το υπέρ της σκορ, 1-2. Ο Αλκόρτα ήταν βασικός στον αγώνα, ενώ ο Μίτσελ πέρασε στο 84' ως αλλαγή στην θέση του Λάουντρουπ. Ο Σιμεόνε στο 55' αποβλήθηκε.

Ως τεχνικοί οι Μίτσελ και Σιμεόνε έχουν βρεθεί αντιμέτωποι τρεις φορές, έχοντας την απόλυτη ισορροπία (με 1 νίκη για κάθε προπονητή) και 1 ισοπαλία. Πιο συγκεκριμένα:

Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1 (03/03/2012)

Τον Μάρτιο του 2012 ήταν η πρώτη φορά όπου Μίτσελ και Σιμεόνε βρέθηκαν αντίπαλοι από την θέση του προπονητή, με τον τεχνικό της ομάδας των Πειραιωτών να είναι τότε στον πάγκο της Σεβίλλης και τον Αργεντινό στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος με 1-1.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη 4-0 (25/11/2012)

Στην δεύτερη φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι οι δύο προπονητές, η Ατλέτικο επικράτησε με 4-0 της Σεβίλλης στο «Βιθέντε Καλδερόν».

Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2 (16/9/2014)

Στο τελευταίο χρονικά ματς που βρέθηκαν αντιμέτωποι ο Μίτσελ με τον Σιμεόνε, δεν ήταν άλλο από την πολύ σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού με 3-2 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο Καραϊσκάκη, στον πρώτο αγώνα των φετινών ομίλων του UEFA Champions League. Με σκόρερ τους Μαζουάκου, Αφελάι και Μήτρογλου και έναν εξαιρετικό κόσμο, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στην διοργάνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα