Μίτσελ: «Μακάρι να συνεχιστεί η θετική παράδοση με Σιμεόνε»

Δημήτρης Τομαράς
Μίτσελ: «Μακάρι να συνεχιστεί η θετική παράδοση με Σιμεόνε»

bet365

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το παρελθόν του με τον Ντιέγο Σιμεόνε και την επικείμενη... μονομαχία τους.

Ο Μίτσελ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Ολυμπιακού (olympiacos.org) όπου και αναφέρθηκε στο πόσο καλά γνωρίζει τον προπονητή των «ροχιμπλάνκος» και στην μεταξύ τους παράδοση. Πιο αναλυτικά:

Με τον Σιμενόνε έχετε αγωνιστεί πολλές φορές αντίπαλοι, είτε ως ποδοσφαιριστές είτε ως τεχνικοί, με την συνολική παράδοση να είναι συντριπτικά υπέρ σας. Είναι θετικό στοιχείο αυτό; Γνωρίζετε τα μυστικά του προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης;
«Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μυστικά. Γνωριζόμαστε όλοι πάρα πολύ καλά, παρ' όλα αυτά γνωρίζω πολύ καλά την ψυχολογία του και μου φαίνεται ένας αξιοθαύμαστος άνθρωπος».

Η παράδοση είναι υπέρ σας απέναντι στον Σιμεόνε. Είναι καλό στοιχείο αυτό;
«Μακάρι να συνεχιστεί έτσι και να συνεχίσουν τα καλά στοιχεία υπέρ μας, όμως εκείνος προπονεί μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα και είναι υπέρ του αυτό, όπως ήταν και υπέρ μου όταν αγωνιζόμουν στην Ρεάλ και ήταν πολύ πιο εύκολο να κερδίσω».

Έχετε πετύχει δύο γκολ κόντρα σε ομάδες όπου έπαιζε ο Σιμεόνε, αλλά το ένα εξ αυτών ήταν και πανέμορφο. Το θυμάστε; Και τι έχετε να μας πείτε γι’ αυτό;
«Θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι, το 5-0, έπαιζε και ο Μαραντόνα τότε στην Σεβίλλη. Θυμάμαι από τότε ο Σιμενόνε είχε ακριβώς το ίδιο στυλ που έχει και σήμερα κι έτσι εξελίχτηκε μετά ο νέος Μαραντόνα της ομάδας. Κερδίσαμε με 5-0, όμως, ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα