Χωρίς γκολ το φιλικό με τα Χανιά

Gazzetta team
Χωρίς γκολ το φιλικό με τα Χανιά

bet365

Χωρίς γκολ τελείωσε το φιλικό του ΟΦΗ με τα Χανιά, με τον Γκατούζο να χρησιμοποιεί βασικούς αλλά και νέους παίκτες.

Η αναβολή του πρωταθλήματος λόγω της επίθεσης στον Χριστόφορο Ζωγράφο, ανάγκασε αρκετές ομάδες να δώσουν φιλικά για να διατηρηθούν σε ρυθμό.

Ο ΟΦΗ έπαιξε κόντρα στα Χανιά, σε ένα ματς που δεν είχε σκορ.

Ο Τζενάρο Γκατούζο είχε την ευκαιρία να δει αρκετούς παίκτες, χρησιμοποιώντας στο πρώτο μέρος βασικούς, ενώ στο δεύτερο χρησιμοποίησε αρκετούς νέους.

Παρόλα αυτά καλή στιγμή για να ανοίξουν το σκορ είχαν οι Πετρόπουλος, Μερεμπασβίλι, ενώ ο Χύζι και Ροβίθης στο δεύτερο παραλίγο να πετύχουν γκολ. Για τα Χανιάοι Καμινιώτης, Κρητικός, Νύκταρης και Γουέλκαμ προκάλεσαν... πονοκέφαλο στην αντίπαλη άμυνα.

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Αρτόλα, Μιλιάζες, Τριποσέρης, Αντελέγιε, Στάθης Πετρόπουλος, Ραζάκ, Μερεμπασβίλι, Μακρής, Μπανούσης. Έπαιξαν και οι: Αγριμάκης, Μπολάκης, Μονιάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Λαμπρόπουλος, Χύζι, Ροβίθης, Μανιδάκης, Μαραθιανός, Τζορτζ.

ΑΟΧ (Σταύρος Παπανδρέου): Σικαλιάς, Οικονομόπουλος, Μανωλάς, Κοντέων, Γκότοβος, Σιλιγαρδάκης, Εσσόνο, Καμινιώτης, Πάγκαλος, Κρητικός, Μαρτσάκης. Έπαιξαν και οι: Ρίζος, Πάττας, Σούκιας, Ευαγγέλου, Καραλής, Νύκταρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα