Τραυματισμός για Γουνδουλάκη

Δημήτρης Τομαράς
Τραυματισμός για Γουνδουλάκη

bet365

O Γουνδουλάκης δεν μπόρεσε να μείνει μέχρι το τέλος στο γήπεδο στο φιλικό του Πλατανιά με την Επισκοπή, αποχωρώντας λόγω τραυματισμού.

Με δέκα παίκτες αγωνίστηκε στα τελευταία οκτώ λεπτά του φιλικού τεστ με την Επισκοπή ο Πλατανιάς καθώς ο Γουνδουλάκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε, κυρίως για προληπτικούς λόγους. Σημειώνεται, ακόμη, ότι με την ομάδα των Χανιωτών αγωνίστηκαν ο Δημήτρης Κοκονάκης, ο οποίος προέρχεται από την Κ20 και ο Νίκος Χαλκιαδάκης, ο οποίος, ως γνωστόν, προπονείται από την αρχή της περιόδου με την πρώτη ομάδα. Στο σαββατιάτικο φιλικό δεν έπαιξαν, για διάφορους λόγους, οι Ιτούα, Κουλιμπαλί (σ.σ. επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες), Γκσπούρνινγκ, Ευθυμάκης, Περιστερίδης, Μαχαμάτ, Ναζλίδης, Νέπλιακ και Σέχου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα