Ερυθρόλευκη νίκη των Κ16 με δύο γκολ του Γκλεγκλέ

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκη νίκη των Κ16 με δύο γκολ του Γκλεγκλέ

bet365

Η ομάδα Κ16 του Ολυμπιακού επικράτησε με σκορ 2-1 στο Απήλιον του Παναθηναϊκού σε ματς της κατηγορίας χάρις σε δύο γκολ του Γκλεγκλέ.

Το πρωτάθλημα της Κ16 συνεχίζεται κανονικά καθώς δεν διεξάγεται από την Σούπερ Λιγκ, όπως εκείνα των Κ20, Κ17 και Κ16. Έτσι το Σάββατο οι νεαροί ερυθρόλευκοι μετέβησαν στο Απήλιον για να κοντραριστούν με την ομάδα του Παναθηναϊκού. Επρόκειτο για αναμέτρηση για το Attica Cup, όπως ονομάζεται ο θεσμός. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν σχετικά νωρίς με σκορ 1-0 όμως στο 30' έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με τον Ολυμπιακό να σκοράρει δύο φορές από το 80' και μετά με τον Γκλεγκλέ να ήταν ο παίκτης που έβαλε και τα δύο τέρματα και ενώ στον αγώνα είχε και δοκάρι αλλά και ένα ακυρωθέν γκολ. Μέρος του αγώνα είδαν παίκτες της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού και ο Βόκολος ενώ εκ μέρους των Πειραιωτών στο γήπεδο ήταν ο Πάντος. Το ματς είδαν 100 και πλέον άτομα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα