Φιλικό: Πανιώνιος-Καλλιθέα 1-1

Gazzetta team
Φιλικό: Πανιώνιος-Καλλιθέα 1-1

bet365

Πανιώνιος και Καλλιθέα έμειναν στο φιλικό 1-1 στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Καλύτερος ο Πανιώνιος στο φιλικό που έδωσε με την Καλλιθέα το Σάββατο, το οποίο ήρθε ισόπαλο 1-1. Οι «κυανέρυθροι», είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον έλεγχο της αναμέτρησης, ενώ έχασαν και πέναλτι με τον Κολοβό στο 65', αφού ο Μιχέλης απέκρουσε.

Η Καλλιθέα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 81', όταν ο Γκέζου έκανε το λάθος και ο Γκαβασιάδης με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Η απάντηση από τον Πανιώνιο ήταν άμεση και ο Γκίνη με πλασέ έκανε το 1-1 στο 87'.

Το αποτέλεσμα αυτό έμεινε μέχρι τέλους, παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων για το 2-1...

Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος (46' Γιαννακόπουλος), Αργυρόπουλος (46' Πάνος), Χατζηισαΐας (75' Μ. Γκέζος), Παντίδος (46' Οικονόμου), Τασουλής (75' Κόμνος), Μητρόπουλος (75' Γκίνη), Μπούζας, Φούντας, Κολοβός (75' Μασούρας), Μπουμάλ (46' Ιμπαγάσα), Γιάννου (75' Σμυρλής)

Καλλιθέα (Λουκάς Καραδήμος): Κατσούλης (46' Μιχελής), Μάρσιο (46' Τσίπρας), Τσώνης (46' Μπριλάκης), Τσιούμας (46' Λεβέντης), Παγώνης (60' Συριόπουλος), Κατσικογιάννης (46' Νικολάου), Αριανούτσος (46' Μουρούτης), Μασάντο (46' Μιχαλόπουλος), Ζόρντι (46' Αρναρέλης), Σταματάκος, Βεζιρτζόγλου (46' Πιτταράς, 80' Γκαβασιάδης)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα