Φιλικό: Κέρκυρα - Κέρκυρα Κ20 6-1

Gazzetta team
Φιλικό: Κέρκυρα - Κέρκυρα Κ20 6-1

bet365

Φιλικό οικογενειακού χαρακτήρα στην Κέρκυρα, με την πρώτη ομάδα να νικάει την ομάδα Νέων με 6-1.

Με 6-1 επικράτησε η Κέρκυρα της ομάδας Νέων του συλλόγου, σε εσωτερικό διπλό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (22/11) στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου.

Το σκορ για τους «μεγάλους» άνοιξε στο 14’ ο Κόντος, για να διπλασιάσει τα γκολ ο Καϊκούτ στο 20λεπτο. Στο 26’, ο Γεωργακόπουλος έκανε το 3-0, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 32’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, για τους νικητές σκόραραν οι Μεντής (51’) και Καϊκούτ (72’), ενώ ενδιάμεσα, στο 62’, ο Γαστεράτος είχε σημειώσει το μοναδικό γκολ των «μικρών», μετά από κλέψιμο και ασίστ του Φωτεινού.

Να τονίσουμε ότι η ομάδα Νέων ενισχύθηκε με τον Φώτη Κουτζαβασίλη, κάτω απ’ τα δοκάρια, ενώ επιπλέον, χρόνο πήραν και οι υπό ένταξη Κεχαγιάς και Κορμπάς (τερματοφύλακας).

Κέρκυρα (Μιχ. Γρηγορίου): Σαμπανίδης, Παρασκευαϊδης, Μαραγκός, Μπεν Σαμπάτ, Κρητικός, Μεντής, Κόντος, Ζορμπάς, Ανδρεόπουλος, Γεωργακόπουλος, Καϊκούτ.

Νέοι Κέρκρυας (Ν. Καμμένος): Κουτζαβασίλης, Τσιάβος, Φωτεινός, Ντόντας, Καρβούνης, Κουλούρης, Γαστεράτος, Πιέρρης, Μπάρι, Μαβίλης, Γρηγοράκης.

Έπαιξαν και οι: Πισσιάνης, Βασιλάκης, Κουρτελέσης, Κεχαγιάς, Μελίδης, Ρόντος, Κάντας. Ίσερης, Σοφός, Λεπενιώτης, Νόκας, Κορμπάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα