Έμειναν στο μηδέν οι Λεβαδειακός και Ηρακλής Ψαχνών

Δημήτρης Τομαράς
Έμειναν στο μηδέν οι Λεβαδειακός και Ηρακλής Ψαχνών

bet365

Ο Λεβαδειακός έμεινε στο 0-0 σε φιλικό τεστ με τον Ηρακλή Ψαχνών που έγινε στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς.

Οι παίκτες του γηπεδούχου είχαν την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ. Ο Ηρακλής Ψαχνών από την άλλη έψαξε και αυτός για ένα τέρμα δίχως αποτέλεσμα. Έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 0-0 στο φιλικό που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς. Οι δύο ενδεκάδες:

Λεβαδειακός: Σηφάκης (46' Στρατηλάτης), Μάγκας (74' Σκέμπης), Ζίτο, Τόμας (46' Μιλοσάβλιεβ), Πρόγιτς, Μαχαίρας (46' Γεωργιάδης), Ρ. Γκόμες (84' Γιάντσης), Κονέ (84' Αποστολόπουλος), Α. Ορτέγα (63' Νικολακάκης), Μπορνταγκαράϊ (66' Παππάς, 83' Καψάσκης) και Σοτέλο (53' Γιακουμάκης).
Ηρακλής Ψαχνών: Μελίσσας (63' Αγγελόπουλος), Φλίγκος (76' Πολίτης), Πατσατζόγλου (63' Σικαλιάς), Μπακομήτρος, Γουόρντεν (63' Κόσουτιτς), Ράντι (63' Ποσίνκοβιτς), Παληγεώργος (66' Δηλαβέρης), Παλαιολόγος (63' Β. Πατσατζόγλου), Παπαδόπουλος, Ραπτάκης και Νίκας (7' λ.τρ. Ντ. Λόμπα, 76' Χατζηστάμου).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα