Η Λίβερπουλ επιστρέφει εκεί που έχασε τον τίτλο (pics+vids)

Η Λίβερπουλ επιστρέφει εκεί που έχασε τον τίτλο (pics+vids)

Gazzetta team
Η Λίβερπουλ επιστρέφει εκεί που έχασε τον τίτλο (pics+vids)

bet365

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Κυριακή την Κρίσταλ Πάλας στο «Selhurst Park» και επιστρέφει εκεί όπου πέρυσι χάθηκαν όλα τα όνειρά της για τον τίτλο...

Μπορεί μια αγωνιστική νωρίτερα η Τσέλσι να είχε περάσει με το υπέρ της 2-0 από το «Άνφιλντ», όμως, η βαθμολογία πριν από το παιχνίδι με τους «αετούς», στις 5 Μαΐου, είχε τις Σίτι και Λίβερπουλ ισόβαθμες στην κορυφή με 80 πόντους. Οι «πολίτες» υπερείχαν στη διαφορά τερμάτων κατά εννέα γκολ...

Το βράδυ εκείνης της Δευτέρας, λοιπόν, οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς έδειχναν ικανοί, πέρα από τους τρεις βαθμούς, να «ψαλιδίσουν» και την διαφορά τερμάτων, σκοράροντας και παίρνοντας κατευθείαν τη μπάλα για να επιστρέψουν στη σέντρα και να κερδίσουν χρόνο. Μόνο που αυτό, τελικά λειτούργησε υπέρ της Κρίσταλ Πάλας.

Μπορεί στο 55ο λεπτό οι Λονδρέζοι να βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 3-0 μπροστά στο κοινό τους, όμως, όσο η Λίβερπουλ έψαχνε κι άλλα γκολ, τόσο η άμυνά της «έμπαζε» και οι παίκτες της ξέχασαν τελείως τα καθήκοντά τους στα μετόπισθεν.

Αποτέλεσμα αυτού, οι Ντιλέινι (79') και Γκέιλ (81', 88') να διαμορφώσουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το 3-3 που έβαλε τέλος στις ελπίδες και το όνειρο του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ για τον πρώτο τίτλο έπειτα από 24 χρόνια.

Οι σκηνές στο σφύριγμα της λήξης, είχαν μόνο πόνο για τους παίκτες και τους οπαδούς των «κόκκινων» που πέρυσι το πίστεψαν περισσότερο από ποτέ και «κέρδισαν» οπαδούς με την αφοσίωσή τους στην επίτευξη του στόχου και την πορεία προς το απίθανο. Οι λυγμοί του Λουίς Σουάρες δεν ξεχνιούνται.

Το ρίσκο για την ιστορική επιτυχία, τη χρονιά που ουδείς περίμενε τη Λίβερπουλ να κάνει όσα έκανε, κατέληξε σε «τραγωδία»...

​Τα στιγμιότυπα του ματς:

Οι απίστευτες σκηνές στο φινάλε του αγώνα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα