Η απάντηση του Κριστόφ Ντάουμ στο gazzetta.gr

Η απάντηση του Κριστόφ Ντάουμ στο gazzetta.gr

bet365

Το gazzetta.gr λίγες ώρες μετά την δήλωση του Κριστόφ Ντάουμ στον γερμανικό Τύπο περί επαφών του με την ΕΠΟ επικοινώνησε μαζί του, με τον έμπειρο τεχνικό να κρατά ωστόσο κλειστά τα χαρτιά του.

O Κριστόφ Ντάουμ, ο οποίος έχει κατακτήσει πρωταθλήματα σε Τουρκία (Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας), Αυστρία (Αούστρια) και Γερμανία (Στουτγκάρδη) δεν θέλησε στην παρούσα φάση να κάνει δηλώσεις για την εθνική Ελλάδας στο gazzetta.gr.

Ο πολύπειρος τεχνικός είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω αυτή τη στιγμή να παραχωρήσω συνέντευξη αναφορικά με την εθνική Ελλάδας. Αυτό δεν θα συμβεί ούτε στον γερμανικό, αλλά ούτε και στον διεθνή Τύπο. Παρακαλώ δεχθείτε του», ήταν η απάντηση του στο gazzetta.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώην τεχνικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει θετικά το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της εθνικής Ελλάδας, θεωρώντας πως πρόκειται για μεγάλη πρόκληση της καριέρας του, παρά τις όποιες ενστάσεις υπάρχουν από την οικογένεια του.

Από την στιγμή ωστόσο που δεν έχει λυθεί και επίσημα το θέμα της αποζημίωσης του Κλαούντιο Ρανιέρι με την ΕΠΟ οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα μετατίθενται για τον επόμενο μήνα, με τον Ντάουμ να αναμένει στο ακουστικό του.


 

EURO Τελευταία Νέα