Η επιστροφή του Ολαϊτάν στο BBC (pic)

Η επιστροφή του Ολαϊτάν στο BBC (pic)

Gazzetta team
Η επιστροφή του Ολαϊτάν στο BBC (pic)

bet365

Η είδηση της επιστροφής του Μάικλ Ολαϊτάν έχει χαροποιήσει όλο τον κόσμο. Το μεγάλο ειδησεογραφικό δίχτυο BBC δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με το θέμα. Διαβάστε την αναφορά που γίνεται.

Η 20η μέρα του Νοεμβρίου θα μείνει για πάντα στο μυαλό του Μάικλ Ολαϊτάν. Ο Νιγηριανός επιθετικός μετά το πρόβλημα υγείας που πέρασε, το οποίο ξεκίνσε στο ματς με τον Παναθηναϊκό το Μάρτιο ξεκίνησε να προπονείται σε φουλ ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Το «BBC» αφού στέκεται στην επίσημη ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» μέσω της οποίας κάνουν γνωστή την είδηση στη συνέχεια αναφέρει δηλώσεις του παίκτη που έχουν γίνει:

«Νιώθω το κορμί μου να ανταποκρίνεται. Νιώθω καταπληκτικά αλλά θα το πάω ένα βήμα τη φορά. Είναι πολύ σημαντικό που δοκιμάζω και είμαι υπομονετικός, αλλά είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος με την πρόοδο μου».

Κλείνοντας αναφέρει, το δημοσίευμα, για το ξεκίνημα του Ολαϊτάν στην καριέρα του:

«Ο Ολαϊτάν κέρδισε σε ένα ποδοσφαιρικό ριάλιτι σόου στη Νιγηρία και έπαιξε για την τοπική Μάιτι Τζετς πριν έρθει στην Ευρώπη. Με τον Ολυμπιακό έχει παίξει 16 ματς, έχοντας σκοράρει 8 φορές».

Φυσικά, δεν παραλείπουν να τονίσουν ότι ο παίκτης θα ήταν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το καλοκαίρι που μας πέρασε αν δεν υπήρχε το εν λόγω πρόβλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα