Αντίστροφη μέτρηση για το miniEURO 2014!

Gazzetta team
Αντίστροφη μέτρηση για το miniEURO 2014!

bet365

Η Ελληνική Ομάδα βάζει πλώρη για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Minifootball, καθώς μόλις πέντε ημέρες έχουν μείνει για την Τελετή Έναρξης και ο Αποστόλης Γαϊφύλλιας δουλεύει εντατικά με τους παίχτες του.

Από την Δευτέρα έχουν συγκεντρωθεί και πάλι όλοι οι παίχτες στον Άγιο Κοσμά sports World και μοναδική αλλαγή είναι η αντικατάσταση του Νίκου Καμμένου από τον Σπύρο Συμψίρη που ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του αρκετά αναπάντεχα. Το πλάνο της προετοιμασίας κορυφώνεται με το τριεθνές τουρνουά της Σόφιας που θα λάβει χώρα στις 25 Νοεμβρίου και θα συμπεριλάβει αγώνες με την Κύπρο και την Βουλγαρία. Πρόκειται για πολύ σημαντικά παιχνίδια που θα δείξουν τον βαθμό ετοιμότητας της Ελληνικής Ομάδας.

Άλλωστε είναι δεδομένο ότι ο Γκαϊφύλλιας θέλει να δουλεύει με μία πάντα ετοιμοπόλεμη δωδεκάδα που θα τρέχει ασταμάτητα και δεν θα έχει κανέναν παίχτη με απλά συμπληρωματικό ρόλο. Είναι σημαντικό όλοι μα όλοι οι παίχτες να συμμετέχουν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και να τελειοποιούν τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και φυσικά οι τερματοφύλακες δεν αποτελούν εξαίρεση από αυτόν τον κανόνα.

Οι απουσίες των έμπειρων Καμμένου και Καράτη είναι οπωσδήποτε σημαντικές για την ομάδα, όμως υπάρχει βάθος, το κλίμα είναι εξαιρετικό και όλα δείχνουν που οι Έλληνες παίχτες είναι έτοιμοι να κάνουν το κάτι παραπάνω. Τέλος, η Umbro ντύνει την Ελληνική αποστολή και μάλιστα αυτήν την εβδομάδα παρουσίασε και τον χειμερινό εξοπλισμό που ενθουσίασε τα στελέχη και τους ανθρώπους της ομάδας τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και από πλευράς design.

 

Τελευταία Νέα