Με τις γνωστές απουσίες ο Εργοτέλης

Νίκος Τσιώκος
Με τις γνωστές απουσίες ο Εργοτέλης

bet365

Με τις γνωστές απουσίες των Άλαν, Φίντελεφ συνεχίστηκαν οι προπονήσεις του Εργοτέλη, με τους δύο παίκτες να ακολοθούν ατομικό πρόγραμμα σε αυξημένους ρυθμούς.

Μία προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρήτιου περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη. Αυτή περιελάμβανε ασκήσεις στις σέντρες και στα σουτ και παιχνίδια τακτικής με μπάλα, με τις απουσίες να είναι οι γνωστές των Άλαν και Φίντελεφ.

Οι δύο παίκτες συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα σε αυξημένους ρυθμούς και παραμένουν στη λίστα με τους τραυματίες. Έτσι, η επόμενη προπόνηση προγραμματίστηκε για το πρωί του Σαββάτου (22/11), ενώ για την Κυριακή (23/11) υπάρχουν, ως γνωστόν, τα φιλικά με Ηρόδοτο και Επισκοπή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα