Premier League: Το preview του Σαββάτου (Vid)

Gazzetta team
Premier League: Το preview του Σαββάτου (Vid)

bet365

Δείτε αποκλειστικά στο gazzetta.gr, το επίσημο preview της Premier League για τους αγώνες του Σαββάτου για την 12η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Το μεγάλο ντέρμπι του Emirates, ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει από το σαββατιάτικο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Premier League. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι ένα πόντο πίσω από τους «Κανονιέρηδες» στη βαθμολογία, με τις δυο ομάδες να μην βρίσκονται ακόμα σε καλή κατάσταση στο πρωτάθλημα και την Άρσεναλ να προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τη Σουόνσι.

Οι Ουαλοί, με τη σειρά τους, φιλοξενούνται από την Μάντσεστερ Σίτι στο Etihad και θέλουν να συνεχίσουν την καλή τους παρουσία στο πρωτάθλημα (βρίσκονται στην 5η θέση), ενώ οι «Πολίτες», που έχουν μείνει τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Σαουθάμπτον, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την γκέλα με την ΚΠΡ.

Η πρωτοπόρος Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο υποδέχεται την Γουέστ Μπρομ και λογικά θα έχει εύκολο έργο, όπως και η φορμαρισμένη Νιούκαστλ του Άλαν Πάρντιου, που φιλοξενεί την προτελευταία ΚΠΡ.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου
17:00 Τσέλσι - Γουέστ Μπρομ
17:00 Έβερτον - Γουέστ Χαμ
17:00 Λέστερ - Σάντερλαντ
17:00 Μάντσεστερ Σίτι - Σουόνσι
17:00 Νιούκαστλ - ΚΠΡ
17:00 Στόουκ - Μπέρνλι
19:30 Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα